2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 50 پست
عزیز من می‌دونی یه اشتباه بزرگ ما در روابط زن و شوهری چیه فکر میکنیم طرف مون باید نسبت به خواسته ها، ...

جمله اول که گفتین رو میدونم ولی خب بهش گفتم دو یا سه بار ولی ادم صحبت کردن نیس انگار بعد اینکه هی میگه میله نکن واقعا بهم برمیخوره اصلا چه معنی میده‌.هرصورت ممنون از نظرتون🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جمله اول که گفتین رو میدونم ولی خب بهش گفتم دو یا سه بار ولی ادم صحبت کردن نیس انگار بعد اینکه هی می ...

یه بار حرف رفتنو و تموم کردنو بندازی وسط همه چی دستت میاد ، اگه بخوادت که ازت فرصت میخواد و سعی میکنه تغییر بده خودشو ، اگرم نخواد به یه ورشم نیست

اگه قراره کارش مهم تر از تو باشه و اولویت تر باشه آره نمیگم فوری بگو کات سعی کن حرف بزنی مشکل و مسئل ...

اوکی ممنون، یه بار پیشنهاد دادم بریم مشاور قبل از ازدواج ولی قبول نکرد😕

اوکی ممنون، یه بار پیشنهاد دادم بریم مشاور قبل از ازدواج ولی قبول نکرد😕

خب پس اینا یعنی دیگه تمایلی نداره به رابطه ، کسی که رابطش براش مهم باشه هر کاری واسه بهتر شدنش میکنه

ببسن نمیخوام الکی بترسونمت و اینا ، ولی این آدمی که تو میگی خیلی احتمال داره که قبل از تو خودش حرف تموم شدن رابطه رو بزنه پس سعی کن اگه با حرف و اینا درست نشد تو پیش قدم بشی که حداقل غرورت له نشه

چرا اتفاقا 😂بعدم شما خلید زن بگیرید ؟ بابا مجردی و آزاده و ..😂👌

من بفکر دختر مردم هستم من اگر زن نگیرم ی دختر تو این دنیا تنها میمونه مدیونی فکر کنی بخاطر خودم زن میگیرم😁😁😁

باور کن تو این مجردیو ازادی اخرش ب غلت کردن می افته ادم 

کلا ادم چ ازدواج کنه چ نکنه اخرش میگه خدایا غلت کردم😁😁😁

خدااااااایییییییییییاااا ببخش🚶🧎
من بفکر دختر مردم هستم من اگر زن نگیرم ی دختر تو این دنیا تنها میمونه مدیونی فکر کنی بخاطر خودم زن م ...

بخدا شما زن نگیرین لطف بزرگی در حق دختراهم کردین۰😂

تک و تنها بمونیم بهتر از اینه که هر روز پاشیم بیایم اینجا تاپیک خیانت و بیمحلی و ... بزنیم🤪

گاهی اوقات بزرگ‌کردن مشکلات نه‌چندان مهم و تکرار این مسأله از طرف دختر و دعواکردن‌ها باعث می‌شه طرف مقابل خسته و سرد بشه.

اینم هست که اطمینان پیدا کرده شما رو به‌دست آورده. برای همین انگیزه‌اش کم شده.

من بفکر دختر مردم هستم من اگر زن نگیرم ی دختر تو این دنیا تنها میمونه مدیونی فکر کنی بخاطر خودم زن م ...

حالا شما هر موقع خواستی زن بگیری قبلش یه دور کلاس اولو دوره کن یاد بگیری غلط چجوری نوشته میشه که خواستی به غلط کردن بیافتی حداقل نوشتن صحیحشو بلد باشی😂🙏

بخدا شما زن نگیرین لطف بزرگی در حق دختراهم کردین۰😂تک و تنها بمونیم بهتر از اینه که هر روز پاشیم بیا ...

🤣🤣🤣🤣

بخدا تقسیر خودتونه شوهرتون خیانت میکنه یا بی محلی باید کنترل شوهرتونو دست خودتون بگیرید خیلی راحت میتونید اینکارو بکنید 

باید ی کنترل خوب مارک الجی بگیری😁😁😁😁

خدااااااایییییییییییاااا ببخش🚶🧎