یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیشه خو به فامیلا دوستات بگو یکی یه دونه به نیابتت بخونن البته اگه قید نکردی همشو خودت بخونی
من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمیپیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
سلام عزیزجان اول اینکه نظرتون قبول بعد هم اینکه اگه از قبل بازه زمانی برای نظرتون معلوم کرده بودید مثلا یک روز خاص اشکال نداره.میتونید تا هر وقت که تونستید اون ۱۰۰ تا رو بخونید خدا هیچ وقت به بندش سخت نمیگیره😊🫂💙
در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم... عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم:)
اون نذر اصلی که در صورت انجام ندادن گناه هست و کفاره داره یه صیغه داره که کلا توصیه نمیکنن بخونیدش چون در اون صورت باید نذر رو انجام بدین میتونید سرچ بکنید دربارش
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!