2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صیغه ی نذر رو اگر نخوندی نگران نباش

میتونی حتی انجامش ندی

اما اگر دلی دوست داری کار دیگه ای به جاش بکن 

اگر صیغه ی نذر رو خونده بودی حتما باید همون کا ر رو میکردی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

نمیشه خو به فامیلا دوستات بگو یکی یه دونه به نیابتت بخونن البته اگه قید نکردی همشو خودت بخونی

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

نذر رو نمیشہ تغییر داد نھایت میتونی نائب بگیری ھزینہ بدید بخونن برات،اگہ نائب خواستی درخواست بدہ کاربریشونو بھتون بدم،یہ خانم ھستن نائب میشن،تاپیک ھم دارن نفسشونم حقہ ختم ھای مجرب میذارن،ولی خواستی بھشون بگین ھم حتما باید نذری ک خودت داشتی رو بگی اوشون بخونن بجای شما

سلام عزیزجان اول اینکه نظرتون قبول بعد هم اینکه اگه از قبل بازه زمانی برای نظرتون معلوم کرده بودید مثلا یک روز خاص اشکال نداره.میتونید تا هر وقت که تونستید اون ۱۰۰ تا رو بخونید خدا هیچ وقت به بندش سخت نمیگیره😊🫂💙

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

صیغه نذر چیه؟

اون نذر اصلی که در صورت انجام ندادن گناه هست و کفاره داره یه صیغه داره که کلا توصیه نمیکنن بخونیدش چون در اون صورت باید نذر رو انجام بدین میتونید سرچ بکنید دربارش

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!