2777
2789
عنوان

زندگی تو روستا

1332 بازدید | 55 پست

چقد بده 

من از سن ۱۸ سالگی به بهونه درش دبیرستان دانشگاه و کار از روستا زده بودم بیرون بعدشم ازدواج کردم تو کلان شهر

الان جدا شدم باز اومدم روستا چقد سختمه 

خیلی دلم گرفته قدر لحظههاتون بدونین همین که تو شهر هستین خوبه

خدا میدونه چقد بهم سخت میگذره

مجبورم با خانواده پدری زندگی کنم

اونا هم تحت هیچ شرایطی نمیان شهر زندگی کنن 

برام دعا کنید یا بختم‌باز بشه یا به بهونه یا دلیلی از روستا برم

روستا برا تفریح خوبه نه برا زندگی نه برا امثال من که اصلا نمیتونن تحمل کنن 

خیلی دلم گرفته احساس زیادی بودن میکنم تو این دنیا😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظ بده؟ ارامش و طبيعش خوبه كه ... فقط شنيدم چون محيط كوچيكه همه سرشون تو زندگي همه و دخالت و حرف و گفتگو زياده

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
درکت میکنم درکت میکنم درکت میکنم عزیزدلم

بخدا خیلی سخته خیلی 

اینکه تو این دنیا حتی آزادی معمولی نداشته باشی 

حالا که نه شغل داری نه پول داری نه خونه زندگی،  یه آزادی هم نداری بتونی تا پارک بری برمردی

از چه لحاظ بده؟ ارامش و طبيعش خوبه كه ... فقط شنيدم چون محيط كوچيكه همه سرشون تو زندگي همه و دخالت و ...

خیلی بده گلم کسی خوب کس دیگه رو نمیخواد تو شهد همو نمیشناسن ولی روستا همه همو میشناسن پای کسب کج بشه درجا کل محمله خبر دار میشه

راستش منم حسم به زندگی تو‌روستا همینه ،یه حس. محدودیت بدی بهم القا میکنه ، ولی الان چاره ای نداره ،ی ...

ازدواج قبلیم هم‌بخاطر فرار از روستا بود که نتیجش طلاق شد