2777
2789
عنوان

زندگی تو روستا

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میتونم درکت کنم محدودیت زیاده و هیچ کاری نمیتونی کنی زندگیت مال خودت نیست و بخاطر حرف مردم نمی ...

تو‌ روستا هزارها کار میتونه انجام بده که 

میوه خشک کنه 

سبزی خشک کنه 

لواشک و‌ رب و مربای خونگی درست کنه 

مرغ و گوسفنذ نگهداره و ماست و‌کره درست کنه و  همه رو به وقتش بفروشه 

هم سر آدم شلوغ میشه هم پول دستش میاد 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
حالا من ۲۰سال شهر زندگی کردم ،ازدواج کردم ،تصمیم گرفتیم بریم روستا برای زتدگی ۱۰ساله روستامواقعا دوس ...

عزیزم تو خونه و زندگی داری 

برا من که تنهام نه شعلی نه آزادی نه چیزی فرق داره

واقعا میتونم درکت کنم محدودیت زیاده و هیچ کاری نمیتونی کنی زندگیت مال خودت نیست و بخاطر حرف مردم نمی ...

خیلی بهم سخت میگذره 

باز فکر فرار به هر روشی میاد تو ذهنم

چه ربطی داره خدایی

خانم های روستایی با شهری ها فرقی نمیکنن هر شغلی بخوان میتونن داشته باشن زندگی شونم مال خودشونه 

این مشکلاتی که گفتی تو شهر هم پیدا میشه

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
چه ربطی داره خداییخانم های روستایی با شهری ها فرقی نمیکنن هر شغلی بخوان میتونن داشته باشن زندگی شونم ...

روستا ب روستا فرق داره، هر وقت اومدی روستای ما زندگی کردی اونموقع ببینم باز اینو میگی🌱

تو‌ روستا هزارها کار میتونه انجام بده که میوه خشک کنه سبزی خشک کنه لواشک و‌ رب و مربای خونگی درست کن ...

ماهم باغ رستوران داریم ولی دیگه گوشتو مرغ تخم مرغ و برنج و بقیه وسایل نمیگیریم برا رستوران چون همه اینارو نگه میدارم و برنج میکاریم بخاطر همون درامدمون خیلی خوبه خداروشکر 

حق باشماس اینکارو میتونه انجام بده ولی نمیده 

منم تو روستا زندگی میکنم به هزارتا شهر ترجیحش میدم بنظرم تو زیادی سخت گرفتی روستا خیلی خوبه اتفاقا

نه وقتی آزادی ندارم وقتی نه اینحا نه شوهر دارم نه بچه نه شغل نه پول نه حتی فامیل 

حتی یه پارک یا بازار نداره

۲۴ ساعت تو خونه همین