2777
2789
عنوان

دلم میخواد عمم وخفه کنم

866 بازدید | 51 پست

اول ۲۸ سالمه متاهلم بچه ام دارم

عمم بعد چند سال دیدتم میگه چرا حجاب نداری چرا با پسرا دست میدی چرا با تیشرت میگردی چرا علیرضا(همسرم)یسره میاد پیشت چرا با اسم صدات میکنه چرا با پسر عموهات میزنی تو سر کله هم

منم وقتی حرف میزنه بهش محل نمیدم لجبازی میکنم بیشتر این کارا رو میکنم میبینم حرص میخوره لذت میبرم الان حق دارم یا نه

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با اسم صدات میکنه؟؟؟ یعنی چی؟

نمیدونم والا ا دیوونه چی میگه همسرم کلا یا بهم میگه مهرسا یا مسی بعد این میگه زشته جلو مردا این لوس بازیا چیه

🤐🤐🤐

وای ینی رواااانییییم کرده چشم نداره ببینه دختر خودش یسره با این پسر با اون پسره بعد میبینه یکی تونسته عاشق بشه ازدواج کنه گیر میده همش داداشمم بدبخت همینه میخواد زنشو صدا کنه اینجوریه که عمه فشار بخور

ای گوه تودهنش به اون چه مربوطه حجاب داری یانه دوستدارم جرش بدم خیلی بیجا کرده توزندگی تودخالت کرده م ...

فش ب خودتو خالی کن کلا چن سال یبار میبینمش عروسیم دعوتش نکردم شوهرم و کلا ۳ بار دیده بعد تز میده زنیکه

بر گشته بود اون اوایل که فهمیده بود با عاشق شدم به مامانم گفته بود دخترت و جم کن از بغل پسرا

مامانمم گفته بود مهرسا عاشقشه دوسش داره برو دختر جاده خودت ببین امشب زیر خواب کیه