2777
2789
عنوان

یه چیزی راجب صابخونمون فهمیدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 77 پست
ببین مردا آمار کاراشون رو دارنحتی روز ماهانه رو از زنا بهتر می‌دونناگر قبلش کاری کرده باشن که زنه حق ...

عزیزم دوماه قبلم اخرین رابطشون بوده باشه هرچیزی ممکنه، خاهر من دوماه اول بارداریش پریود میشد باعث شد خیلی دیر بفهمه بارداره، کسی ک ب زن خودش اعتماد داشته باشه هیچوقت این کارو نمیکنه لااقل بیشتر پیگیری میکنه سن بارداریشو میپرسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙄😐 چرا متوجه نمیشیییی واسه حامله شدن باید یه کاری بکنننننن زنع رفته مشهدددد اونجا با کی چیکار کرده ...

عشقم شما همون روزی ک رابطه داری ک باردار نمیشی! این کلا دوروز سفر بوده دیگه صدرصد قبل سفر یه رابطه داشتتن بارداریی مربوط ب قبل سفر بوده نه حین سفر، تو عمرم ندیدم یکی امروز رابطه داشته باشه فردا بفهمه بارداره

۱۶ چرا

پروفایلت رو دیدم ۱۰ ساله میخوره 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
عزیزم با صاحبخونت خیلی خیلی سنگین باش و اصلا جز سلام علیک کلمه ای حرف نزن باهشون هیچ رفت امدی نکن. ح ...

خداروشکر از همون اول فقط سلام علیک کاری ام بوده شوهرامون باهم حرف زدن

عزیزم دوماه قبلم اخرین رابطشون بوده باشه هرچیزی ممکنه، خاهر من دوماه اول بارداریش پریود میشد باعث شد ...

والا اگر بچه های دیگش عادی بوده که دیگه این موضوع قابل قبول نیست

حالا اگر واقعا حامله بود هم نباید بعد سفر می‌گفت

باید میزاشت چند روز بگذره بعد می‌گفت وگرنه احتمالا شوهره تا پای آزمایش هم میبردش 

کار مرد رو تایید نمیکنم ولی کار زن رو هم نه

حالا فک کنم دیگه نزاره زنش تنهایی جایی بره

والا اگر بچه های دیگش عادی بوده که دیگه این موضوع قابل قبول نیستحالا اگر واقعا حامله بود هم نباید بع ...

ولی من اگه برم سفر بفهمم باردارم شوهرم بهم شک کنه ازش طلاق میگیرم برام عجیبه همه ب شوهره حق دادن،، پروسه باردار شدن یکی دوهفته طول میکشه تا بفهمی هم چند هفته... چیز عجیبی نیست

ولی من اگه برم سفر بفهمم باردارم شوهرم بهم شک کنه ازش طلاق میگیرم برام عجیبه همه ب شوهره حق دادن،، پ ...

باباجان پای بحث غیرت وسطه

زن بی عقل خودشو تو دردسر میندازه و کاری می‌کنه مردش محدودش کنه

باباجان پای بحث غیرت وسطهزن بی عقل خودشو تو دردسر میندازه و کاری می‌کنه مردش محدودش کنه

ربطی ب غیرت نداره باباجان ، مثلا من ی ماه پیش ی رابطه مشکوک داشتم خودمون متوجه نشدیم گذشته حالا ی روز رفتم سفر اونجا تو سفر دوروزه!!! نه دوماهه!!! میفهمم ک باردارم، میام خونه خبر خوش رو ب همسرم میدم ک من باردارم و اطمینانم دارم همسرم ی درصدم اصلا همچین فکر احمقانه ای راجب من نمیکنه چون ب سن و سالی رسیده پروسه بارداری رو بدونه

ولی من اگه برم سفر بفهمم باردارم شوهرم بهم شک کنه ازش طلاق میگیرم برام عجیبه همه ب شوهره حق دادن،، پ ...

بنظرم مرده بی عقل و غیرته.

زنو نصفه شب بندازی بیرون ک چی. 

والا شوخیش همچین چیز عجیبی نیست.