2777
2789
عنوان

یه چیزی راجب صابخونمون فهمیدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 77 پست
چرا مگه چی گفته اخه؟ مگه گفته رفتم ذونجا خودمو باردار کردم؟ کلا دوروز سفر بوده برکشته ی درصدم ذگه وا ...

باباجان مرد غیرت داره هرجور نگاه میکنم میبینم کار اون زن واقعا بده  (با اینکه طرفدار خانومام )

زن باید خیلی بی عقل باشه که بخواد همچین شوخی ای بکنه 🤦🏼‍♀️

به نظر من مشکل از مرده بوده بچه دار نمیشده واسه همین اینجوری عکس العمل نشون داده

منم همین فکرو کردم، ولی میخام بدونم ادمای مذهبی مگه ب این معجزه ها اعتقاد ندارن؟ خیلیا هستن میرن مثلا مشهد نذر میکنن برمیگردن میفهمن باردار بودن یا همون موقع ها باردار میشن دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ب موضوع اینا کار ندارما ولی این همه ادم میرن مثلا کربلا زیارت نذر میکنن برمیگردن باردار میشن مگ ...

عزیز اونا بعد برگشتن نظر میکنن رابه بر قرار میکنن نه اینکه برن مثلا مشهد بیان بگن رفتم مشهد حامله شدم اومدم 🙄

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 
باباجان مرد غیرت داره هرجور نگاه میکنم میبینم کار اون زن واقعا بده (با اینکه طرفدار خانومام )زن بای ...

ب شوخیش کار ندارما، تصور کن من امروز میرم سفر زیارتی اونجا نذر و نیاز میکنم میام خونه یهو همون روز میفهمم اع باردارم حالا معجزه خدا یا هرچی، ینی من خیانت کردم؟

عزیز اونا بعد برگشتن نظر میکنن رابه بر قرار میکنن نه اینکه برن مثلا مشهد بیان بگن رفتم مشهد حامله شد ...

نمیدونم هرجور فکرر میگنم من نمیتونم منفی فکر کنم راجبش، درسته شوخی چرتی بود ب قول بچه ها اگه شوهره. خوشحال میشد باید چیکار میکرد، ولی چیز غیر. منطقی نبوده

ب شوخیش کار ندارما، تصور کن من امروز میرم سفر زیارتی اونجا نذر و نیاز میکنم میام خونه یهو همون روز م ...

ببین مردا آمار کاراشون رو دارن

حتی روز ماهانه رو از زنا بهتر می‌دونن

اگر قبلش کاری کرده باشن که زنه حق داره کمی دلخور بشه

ولی اگر صاف و سالم بوده باشن 😂😑 مرده حق داره ناراحت بشه 

ب شوخیش کار ندارما، تصور کن من امروز میرم سفر زیارتی اونجا نذر و نیاز میکنم میام خونه یهو همون روز م ...

🙄😐 چرا متوجه نمیشیییی واسه حامله شدن باید یه کاری بکنننننن 

زنع رفته مشهدددد اونجا با کی چیکار کرده حامله شده 😑😑😑😑😑 

مریم مقدسه؟ 

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 

عزیزم با صاحبخونت خیلی خیلی سنگین باش و اصلا جز سلام علیک کلمه ای حرف نزن باهشون هیچ رفت امدی نکن. حواست باشه منم خودم شهر دیگه کار میکنم از خانوادم دورم با صاحبخونه و همسایه ها و همکارام اصلا کلامی حرف نمیزنم مثل روح میرم سرکارم و میام خونه. کرایه خونه هم واریز میکنم فیش میفرستم تو روبیکا برای طرف و تمام.