2777
2789
عنوان

این آقا دوستم داره بنظرتون

185 بازدید | 18 پست

همکارمه سن هر دومون کمه تقریباً

حتی یکی دو بار هدیه داده گفتم دیگه این کار رو نکنه معذب میشم 

هر روز پیام میده صحبت میکنیم من واقعا نگرانم چندبار بهش گفتم درست نیست معلوم بود خیلی ناراخت شده 

دیشب می‌گفت موفقیت های شما برام شیرین تر از موفقیت خودمه 

علاقه ای ندارم چندان بهش 

نیمدونم چه رفتاری کنم آسیب نبینه کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهنه اینطوره یا فقط شما؟

بازم اگر نزدیک شد بنظرم روک بگو ببخشید من معذب میشم از رفتارتون و راضی نیستم به نوع برخوردتون لطفا فاصله داشته باشین ازین حرفا اگر واقعا چیزی باشه میگه که توهم اگر دوست نداشتی یا خودت دلیل بیار یا بگو با پدرم صحبت کنید اون موقع جواب منفی بده

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

از همین الان بهش بگو ک نمیخایش رک و مستقیم بگو بهتر ازینه که مدت طولانی بازیچه بشه

اونکه مستقیم ابراز علاقه نکرده که اینجوری بگم اما خیلی مراقبمه از خانوادش میگه و..

احتمالا علاقه داره بهتون 

تنها راهش اینه یه بار جدی حرف بزنی بپرس منظرتون از این کارا چیه ؟بعد بگو من تمایلی ندارم خواهشا دیگه تکرار نکنید بعد آرزوی خوشبختی کن تموم 

یه پایان تلخ که هرچه زودتر اتفاق بیفته بهتره براش زودتر میره پی زندگیش 

اونکه مستقیم ابراز علاقه نکرده که اینجوری بگم اما خیلی مراقبمه از خانوادش میگه و..

پس کم تر کن رابطتو 

جواب زنگ و ایناشو از هر ۱۰ تا ۲ تا بده 

جواب پیاماشو نده یا سرد بده 

خودش میفهمه میره