2777
2789

❗❗شما حاضرید برید پزشکی تعهدی؟ صادقانه بگید لطفا ❗❗

شرایطش اینه اگر پزشکی محروم ۱/۵ برابر مدت تحصیل قبول بشید:

۱- تا نصف مدت تعهد نمیتونید تخصص بگیرید یعنی در بهترین حالت تا ۵ سال و خرده ای (بدون حساب ۲ سال طرح) نمیتونید تخصص بگیری در مجموع ۷ سال 

۲- هر جایی که دانشگاه تعیین کنه شما باید برید کار کنید ممکنه روستا ها و مناطق محروم و...

۳- پارسال این موقع هم حقوقش نهایتا پانزده میلیون در ماه بوده 

۴- مهاجرت هم نمیتونید بکنید

۵- اگر هم در دوره تحصیل کنکور دادی و رشته بهتر قبول شدی و خواستی انصراف بدی باید خسارت بدی به دانشگاه

❗شما حاضرید برید پزشکی تعهدی؟؟؟؟❗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من میرم. پزشکی همینجوریشم خیلیا چندسال پشت کنکور میمونن قبول نمیشن. من بخاطر علاقم میرم. خواهرمم خارج از ایرانه رفت و امد میکنم مسافری نیازی به مهاجرت ندارم فعلا

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

راستش اگه واقعا عاشق پزشکی هستی

نه به خاطر پول و اینجور چیزا و کلا خود پرشکیووو خیلی دوست داری اره برو

برای مناطقیم ک میریباید جایی بری تعهدی بخونی ک نزدیکتون باش تو دفترچه انتخاب رشته محل خدمتو می نویسه

اما اگه نه برات پول و ادامه تحصیل مهم تعهدی اصلااا بدرد نمی خوره

عزیزم پزشکی تعهدی رو خودت باید بسنجی 

تصمیم به خروج از کشور داری؟؟؟

برای انصراف توی هر رشته ای شما باید خسارت رو بدی فرقی نمیکنه

پزشکی تعهدی از یه نظر تنها خوبی که داره اینه که توی همون استانی که قبول شدی تعهد داری مثالا تهران قبول شدی تعهدت هم توی تهرانه یهو خوزستان نمی‌فرستند

فکر میکنم طرح هم جزو تعهد حساب میشه بازم دقیق نمی‌دونم این مورد رو 

عزیزم حالا اونا که روزانه میخونن فکر میکنی بعد دوسال طرح درجا تخصص در میان؟بعد هم شهر تعهد بستگی به معدل فارغ التحصیلیتون داره.....من زیاد تحقیق کردم اونقدرا هم بد نیس حداقل بدتر از پشت کنکور موندن نیس چون سال بعد باید علاوه بر دوازدهم یازدهمو هم ترمیم کنی

عزیزم پزشکی تعهدی رو خودت باید بسنجی تصمیم به خروج از کشور داری؟؟؟برای انصراف توی هر رشته ای شما بای ...

یعنی میتونم بگم اگر خیلی از خودت مطمینی که سال دیگه روزانه میاری نرو ولی اگر نمی‌خوای بمونی و خیلی هم پزشکی رو دوست داری میتونی بری تعهدی بالاخره با رتبه بدتر هم میشه رفت دانشگاه های تیپ یک و خب این خودش یک مزیته بهر حال شما هفت سال از عمرت یه دانشگاه خوب توی یه شهر خوب