2777
2789

والا فکر میکنن شوهراشون حتی 100 کیلو باشن دوسشون دارن همه چی میخورن

ولی نمیدونن شوهراشون با همون وزش و همون صورت دوسشون داشتن

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغییر هورمون ‌‌‌‌‌....کنترل کنی میشه اضافه نشد

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

خیالشون راحت میشه دیگه استرس انتخاب شدن ندارن و خانه دار باشن تا لنگ ظهر خواب بعد غذای خوشمزه میخورن با پول شوهر 😅😅

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

تغیر هورمون

من که اصلا تکون نخوردم همون ۵۰ کیلو ام 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

نه به خاطر تغییر هورمونه نه رابطه 

وقتی تنها نباشی با طرف همش در حال خوردنی فیلم میخوای ببینی میگه چی بخوریم بیرون میرین رستوران مردام که همش دنبال خوراکین توام باهاشون میخوری و اینجوریه که چاق میشی

منم بعد عقدم یهو چاق شدم چون هرروز خونه اینو اون دعوت شدیم و اخرهفته ها هم غذای بیرون و فست فود خلاصه خیلی خوش میگذشت البته شوهرمم دست کمی از من نداش چون اونم یهو پنج کیلو اضاف کرد