دیوونه شدم بخدا. دیگه نمیکشم.بخدا بچه های مردمو میبینم بدتر دیوونه میشم. همش گریه و گریه. یه لحظه آرامش ندارم از ساعت 7 صبح ک بیداره همش گریه میکنه تا 12 شب. جرئت ندارم یه کلمه باهاش حرف بزنم چون بعدش یه ساعت گریه میکنه. از 7 صبح رفته نشسته تو راه پله داره گریه میکنه میگه منو ببر بیرون. همه چیزو بهونه میکنه با هیچی هم آروم نمیشه. دیگه یه مدته ول کردم میگم انقدر گریه کن یا میمیری یا خسته میشی من میشینم تو اتاق اون میشینه تو راه پله گریه میکنه. با زبون خوش و جایزه و هیچ کوفت و زهر ماری هم راه نمیاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
4 سالشع... بخدا نمیکشم دیگه. حرفشو گوش میکنم عادت میکنه هر چیزی رو با گریه بخواد گوش نمیکنم دیوونم میشه. آب میخواد میگم یه لحظه صبر کن بیارم یه ساعت گریه میکنه انگار ک من باید پرواز کنم آب بیارم براش. هر چیز الکی و مسخره ای رو بهانه میکنه واسه یه ساعت گریه
بچه ها شیرینن. انشالله خداحفظش کنه به حق همین روز عزیز 🙏 خودش بزرگترشه عاقل میشه
من که ارزومه ازدواج کنم و بچه داشته باشم😔😢
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم