2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از الان بزار حرف حرف خدت باشه نهایتن یه هفته ولت کنه باز برمیگرده

باشع گلم بخاد میمونه دیگ   من خیلی وابستشم   از ی طرفم از ایندم میترسم چون خاستگار شمارمو داره میترسم ابروموببره  اخه خودش حرف ازدواج نمیزنه

باشع گلم بخاد میمونه دیگ من خیلی وابستشم از ی طرفم از ایندم میترسم چون خاستگار شمارمو داره میترس ...

منم مث تو دوسال با یکی بودم هرچی گفت کوتاه اومدم حرف حرف خدم نبود الان پشیمونم آخرشم ولم کرد اگ جسارت الانو داشتم دس نیافتنی بودم مث سگ دنبالم بود و لی مث الان تو ترسو ساده بودم 

ب حرف من گوش بده کاری کن از الان مث سگ بیفته دنبالت

باشه پس  میگم نمیدم خطمو  اگ بلاکم کرد رفت  بی خیالش میشم  بااینک میمیرم براش  ولی میدونی چیه اهل ازدواج نیست  میخام بترسه ازدستم بده

باشه پس میگم نمیدم خطمو اگ بلاکم کرد رفت بی خیالش میشم بااینک میمیرم براش ولی میدونی چیه اهل از ...

اگ بلاکت کرد رفت نترس باز بر میگرده منم میمیرم براش ولی پسرا ارزش اینکه ب حرفشون گوش بدیو ندارن نترس میره برمیگرده