2777
2789

امروز اولین روزیه که میخوام شروع کنم به درس خوندن برای کنکور 404 برام دعا کنید لطفا البته از کم شروع میکنم

شماهم اگر کنکوری هستید حتما از تابستون بخونید❤💋

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز عاشوراست حداقل یه روز خوبی کار تو استارت بزن

دقیقا چون امروز عاشوراست ازت بعید بود نینی سایت باشی

لطفا بعد از عاشورا زیر تاپیک من کامنت بزار!!!!!! 

الان نحسی میاد

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
دقیقا چون امروز عاشوراست ازت بعید بود نینی سایت باشیلطفا بعد از عاشورا زیر تاپیک من کامنت بزار!!!!!! ...

🫠🫠🫠🫠🫤

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
ببیشتر از این ریپلای نکن!! بعد از عاشورا کامنت بزار خدافظ

چقدر بی ادبانه برخورد کردید 

شماهم دیگه من و ریپلای نکنید که مجبور به جواب دادن باشم بعد بگی ریپلای نکن 🫤🫤🫤

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
چقدر بی ادبانه برخورد کردید شماهم دیگه من و ریپلای نکنید که مجبور به جواب دادن باشم بعد بگی ریپلای ن ...

من میتونم ریپلای کنم ولی تو ریپلای کنی نحسی میاری اینجا

چون روز عشوراست و بهتره یه روز بهتر بیای نی نی سایت