2777
2789
عنوان

همسرم نقطه مقابل بابامه

277 بازدید | 22 پست

هرچقدر من ازین مرد بد دیدم شوهرم برعکسش هست.پدرم یه آدمیه که گیر میده و به همه چی کار داره ولی همسرم اینطور نیست .پدرم با سواد دیپلم خیلی ادعا داره و یجوری حرف میزنه همه رو میکوبونه انگار پروفسوره همسرم درجه شغلی و تحصیلاتش خیلی بالاتر از پدرمه  وکلا از هر نظر سرتر از پدرمه ولی متواضع و فروتن.پدرم همیشه فکر خودش بوده نه فکر ما ولی همسرم بیشتر از خودش به فکر منه.پدرم همیشه ذهنیت ناکافی بودن القا کرده بهمون با وجود اینکه همیشه موفق بودیم تو درس و شغل  درحالیکه شوهرم خیلی بهم ارزش میده این حسو بهم میده که انگار با ارزش تریم آدمم با اینکه با آدمای خیلی لول بالاتری از من نشست و برخواست داره.از نظر مالی شوهرم تو این دوسه سال بقدری بهم رسیده که پدرم تو بیست و اندی سال نرسیده  بااینکه داشته و خیلی چیزای دیگه .شاید بگین این که خیلی خوبه ولی اینا همه درده هیچوقت از ذهنم پاک نمیشه

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا برای هم نگهتون داره. حداقل الان خیالت راحته بچه هات در آینده چدر خوبی خواهتد داشت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خدا را شکر.اما هیچوقت ضعف خانوادت رو پیش شوهرت نگو

همه رو می‌دونه ولی هیچوقت به روم نیاورده یه انسان به تمام معناس

خدا برای هم نگهتون داره. حداقل الان خیالت راحته بچه هات در آینده چدر خوبی خواهتد داشت

اره ولی دلم خیلی برای خودمو مادرو خواهر و برادرام میسوزه پس ما چی پتانسیل اینو داشتیم که موفق تر از اینی که هستیم بشیم ولی همیشه یه ترسی تو جونمون بود که مانع خیلی پیشرفته میشد

اره ولی دلم خیلی برای خودمو مادرو خواهر و برادرام میسوزه پس ما چی پتانسیل اینو داشتیم که موفق تر از ...

متوجهم چی میگی، درک میکنم ولی خب در هر حال گذشت. منم یه وقتایی میگم اگر کپتر مقایسه میشدم اگر اعتماد به نفس بیشتری داشتم، قطعا موفق تر بودم‌. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "