2777
2789

من محصل رشته ی تجربی ام اما امسال میخوام برای رشته ی هنر کنکور بدم و هیچییی دربارش نمیدونم نه منابع کنکور نه حتی کنکور کار عملیش ... اگر کسی تجربه ای داره کمک کنه و اگرم کسی رو میشناسید که اطلاعات داره تگش کنید ممنونم🫡🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا علاقه دارم موسیقی هم کار می کنم به تئاتر هم علاقه دارم می خواستم برم هنرستان ولی هنرستانای شهرمون بدرد نمی خوردن

به تو نامه می نویسم ای عزیز رفته از دست ای که خوشبختی پس از تو گم شد و به قصه پیوست!..‌

من واقعا علاقه دارم موسیقی هم کار می کنم به تئاتر هم علاقه دارم می خواستم برم هنرستان ولی هنرستانای ...

برای منم راه هنرستان دور بود نشد برم الان عمیقا حسرتشو دارم):

الان ۳ تا کنکوره شده دیگه

یکی ترمیم معدل

کنکور 

کنکور عملی بیشتر درصد برای قبولی داره  کنکور عملیش هم مصاحبه  هم کار عملی میخواد برای بعضی رشته هاش باید تهران آزمون بدی

و اینکه منابع زیاد داره و تاریخ زیاد

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
الان ۳ تا کنکوره شده دیگهیکی ترمیم معدلکنکور کنکور عملی بیشتر درصد برای قبولی داره کنکور عملیش هم م ...

میتونی راهنمایی کنی چه کتابایی رو باید بخونیم و تو کنکور عملیش دقیقا باید چیکار بکنیم؟

الان ۳ تا کنکوره شده دیگهیکی ترمیم معدلکنکور کنکور عملی بیشتر درصد برای قبولی داره کنکور عملیش هم م ...

مثلا توی ۱ سال کتاب هاشو بخونی( برای هر رشته ای )احتمال قبولی هست 

به تو نامه می نویسم ای عزیز رفته از دست ای که خوشبختی پس از تو گم شد و به قصه پیوست!..‌

میتونی راهنمایی کنی چه کتابایی رو باید بخونیم و تو کنکور عملیش دقیقا باید چیکار بکنیم؟

گلم منم ۴۰۱ کنکور دادم انگاری منابع تغییر کرده بزن اینترنت و چت جی بی تی برات میاره 

کنکور عملی چه رشته ای میخوای شما برای هر رشته ای بخوای باید کنکور عملی بدی 

مثلا من نقاشی و گرافیک دستی ؟

اینجوری هست که یک موضوع میدن باید هم اتود بزنی و هم بکشی رنگ کنی 

برای رشته های سینما و مثل کار گردانی و.... مصاحبه داره اونم تهرانه 

گلم منم ۴۰۱ کنکور دادم انگاری منابع تغییر کرده بزن اینترنت و چت جی بی تی برات میاره کنکور عملی چه رش ...

واسه رشته ی طراحی دوخت میخوام کنکور بدم کار عملیاش میدونی چطوره؟

مثلا توی ۱ سال کتاب هاشو بخونی( برای هر رشته ای )احتمال قبولی هست

اره  بابا کنکور سراسری قبولی من دوستم نخونده رتبه اش شد ۴۰۰ 

اون دوستم یک ماه خوند شد ۶۰۰ 

مشکل کنکور عملیش هست