2777
2789

من موقع جاهلیت وشکست عشقی خواستم انجام بدم

ولی گفتم اول اون دختره روبکشم بعدخودم رو

هنوزموفق نشدم کاراول روبکنم ودیگه هم ازدواج کردم و....

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوانکسیکه خواستم امتحان کنم میگم برای جلو گیری بهترین کار دوش اب سرد و دیدن یه سریال کره ایه به اسم بازی مرگ واقعا منو منصرف کرد و باعث شد بفهمم چرا اینکارو نباید کنم و اینکه به خانواده فکر کردن دوستان اشنایان و اینا

من موقع جاهلیت وشکست عشقی خواستم انجام بدمولی گفتم اول اون دختره روبکشم بعدخودم روهنوزموفق نشدم کارا ...

ولی خودکشی یا قتل کسی از روی عشق خیلی کار چیپیه خوبه که از اون دوران گذشتی 😂

به عنوانکسیکه خواستم امتحان کنم میگم برای جلو گیری بهترین کار دوش اب سرد و دیدن یه سریال کره ایه به ...

بازی مرگ رو دیدم،خیلی جالب بود ولی این بازم کسی که قصد جدی خودکشی داررو منصرف نمیکنه،معمولا.

ولی خودکشی یا قتل کسی از روی عشق خیلی کار چیپیه خوبه که از اون دوران گذشتی 😂

ولی گاهی فکرنمیکنی آینده حتمازیباتره

کل آینده روهمون لحظه خراب میبینی

بایدواقعاصبوربود

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......