2777
2789
بازی مرگ رو دیدم،خیلی جالب بود ولی این بازم کسی که قصد جدی خودکشی داررو منصرف نمیکنه،معمولا.

به هر حال نسبت داره به قاطعیتش من یکی رو که منصرف کرد ولی اگر واقعا حالش بد بود میتونه زنگ بزنه به این مشاوره های انلان یکم پول تلفن زیاد میشه ولی ارزشش رو داره

خودکشیت ناموفق بوده،به نظرم ربطی نداره،خیلی راه ها هست که باعث مرگت میشه فقط باید درست انجامش بدی

نه بستری بودم کلی قرص همراه قرص قلب خوردم 

که چی؟وقتی نمیدونی اون دنیا چه خبره  

من ی لحظه رفتم و برگشتم اصلا جای خوبی برا کسایی ک خودکشی میکنن نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟چیزی یادته یعنی ؟

فقط یادمه دو تا موجود وحشتناک اومدن منو کشیدن بردن ی جا سیاه ک کلا صدا جیغ و داد میومد بعد اونم اتفاقاتی افتاد ک وقتی بیدار شدم یادم رفت ولی میدونم خوب نبود

هیچوقت حتی فکرشم به ذهنم نیومد چون همیشه از مرگ و اون دنیا میترسیدم از اینکه خب نمیدونی قراره کجا بری و چی بشه

ولی یه بار برای جلب توجه میخواستم الکی چندتا قرص بزارم کنار بالشتم و خودمو به مردن بزنم😂😂😂 که همونم خوب شد نکردم

بابام بنده خدا ناراحتی شدید قلبی داره

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
توهم نه حالا،ممکنه خواب بوده باشه،تو که نمیدونی

خواب نبود وقتی میگم اومدن کشیدن منو بردن خودمو بالا سر خودم میدیدم و فشار بالا پایین شدن تخت موقع جابه جایی تخت به روحم شک وارد میکرد