2777
2789
عنوان

به شدت شاکی ام😒

300 بازدید | 20 پست

ما فردا نذری داریم باید امشب غذا پخت بشه ..

من بچه ی کوچیک دارم

و خیلی دوست داشتم خودم سر دیگ باشم ...

بچه همش بهونه کرد و نق زد و اذیت کرد..

من توی خونه میخواستم آرومش کنم

شوهرم اصلا یه زنگ نزد ببینه من کجام ؟چرا نرفتم پیششون

بعد بچه خوابید..

به شوهرم گفتم بچه رو بیارم اونجا بخوابه خودمم بیام کمک کنم

گفت لازم نیست بچه اذیت میشه ...خیلی بهم بر خورد

نرفتم تا آخر شب خانوده ی خودش همه اومدن باز یه زنگ نزد فلانی بیا پایین 

بچمم بیدار نشد ...

بعد گفتم هر چی لازم دارین بگو بزارم راه پله چون دیگه خودمم میخوام بخوابم ...گفت چرا میخوابی

گفتم چیکار کنم پس ...اونجا به حضورم نیازی ندارین ..

اینجام بچه خوابه

بعدش

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

یه چرت زدم بچم بیدار شد ...

زنگ زدم به باباش که تو رو میخواد بیا ببرش ..

اون یکی بچمو آورد که اون خوابش میاد

بعداونو خوابوندم و بهش پیام دادم گفتم 

منو فقط برای پرستاری بچه هات میخوای

نذرتون قبول 

بی جهت اوقات خودتون رو تلخ نکنید

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگه تو نامردی داری اذیتم میکنی...

گفتم چطور برات مهم نیست من باشم یا نباشم ؟

بودن و نبودم فرقی نداره برات

الانم فهمیده دلخورم نیومد خونه بگه باشه دو دقیقه من پیش بچه ها میمونم تو برو به غذا یه سر بزن

نذرتون قبول بی جهت اوقات خودتون رو تلخ نکنید

ممنون ...آخه موقع تصمیم گرفتن برای نذری دادن هم منو آدم حساب نکرد با خانوادش مشورت کرد 

یه چرت زدم بچم بیدار شد ...زنگ زدم به باباش که تو رو میخواد بیا ببرش ..اون یکی بچمو آورد که اون خواب ...

سلام میدونید چرا اینطور پیش رفت؟ چون معمولا خانم ها انتظار دارند همسرشان علم غیب داشته باشه و بتونه ذهن همسرشان رو بخونه... اونم کی! مردا ! که میتونن روی یک موضوع تمرکز کنن فقط!!

این دفعه گذشت ولی دفعه بعدی گوشی رو که برداشتی صحبت کنید یادتون بیوفته طرف مقابل یک مرده جنس مرد باید بدون تعارف و بدون غیرمستقیم بازی بهش بگید الان دلتون میخواد اونجا باشید و از خونه موندن و اینکه پیش همسرتون نیستید ناراحتید نه با تعارف کمک کردن..  ناراحتیتون رو نقض نمیکنم ولی سهم خودتون هم ببینید .

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
خب خواسته بچه اذیت نشه دیگه بعدم مگه تعارف داری بچه خوابید خودت میرفتی پایین خیلی حساسی

بچه که نمیشه تنها بمونه ...یکی باید بیاد پیشش ...

وقتی شوهرم همکاری نکنه وقتی اون نخواد من برم 

سلام میدونید چرا اینطور پیش رفت؟ چون معمولا خانم ها انتظار دارند همسرشان علم غیب داشته باشه و بتونه ...

موضوع دیگه هم اینکه شماکه میدونیدد نذر دادن ثواب داره قطعا شنیدید اگه بنده مسلمانی بخواد کاری کنه و براش مقدور نشه به هر علتی، خدا ثواب اون کار رو براش می نویسه. پس ناراحت نباشید، خدای خیلی مهربونی داریم

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
ممنون ...آخه موقع تصمیم گرفتن برای نذری دادن هم منو آدم حساب نکرد با خانوادش مشورت کرد

متاسفانه بعضی آقایون اینجور هستند 

بهتره الان اوقات تلخی نکنی، صبر کن عاشورا تمام بشه بعد در موقعیت مناسب باهاش صحبت کن که من شریک زندگیت هستم و دوست دارم تصمیم‌های زندگی رو با هم بگیریم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
سلام میدونید چرا اینطور پیش رفت؟ چون معمولا خانم ها انتظار دارند همسرشان علم غیب داشته باشه و بتونه ...

پیام دادم گفتم بهش که من دوست داشتم اونجا باشم دوست نداشتم تنها توی خونه بشینم ...

گفتم اگه قرار بود تنها بمونم میرفتم خونه ی پدرم ...

فقط گفت جوری حرف میزنی انگار غریبه ایی

با خودش نگفت خب من نذاشتم بیاد اینجا

پیام دادم گفتم بهش که من دوست داشتم اونجا باشم دوست نداشتم تنها توی خونه بشینم ...گفتم اگه قرار بود ...

منطقیه 

تموم شد و رفتتتتد

اسی شوهرت علم غیب نداره

فکر کرده وقتی بت میکه نیا بچه اذیت میشه

داره بهت کمک میکنه

خودت باید حرف دلتو میزدی تامام

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡