2777
2789
یعنی تخمک و اسپرم لقاح پیدا میکنن ولی لانه گزینی نمیشه ولی هورمون و.. ترشح شده تو بدنت ک بیبی مثبت ش ...

این ماه هم لتروزول خوردم هم آمپول تقویت تخمک و بعدش آزادسازی،الان یعنی دفع شده هر چی بوده؟

این ماه هم لتروزول خوردم هم آمپول تقویت تخمک و بعدش آزادسازی،الان یعنی دفع شده هر چی بوده؟

اگ شیمیایی بوده باشه ک اصن بچه نمیشه فقط میخواسته بشه و نشده ولی حالا ی بیبی بزن چون اگ چیزی بوده و دفع شده نشون میده مثبته بیبی و بعد لااقل دارو بخوری کامل دفع بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ شیمیایی بوده باشه ک اصن بچه نمیشه فقط میخواسته بشه و نشده ولی حالا ی بیبی بزن چون اگ چیزی بوده و ...

ای خدا

شنبه میزنم ک اگه بود برم دکتر

دیه ن قرص میخورم ن آمپول میزنم خیلی اذیتم

همین طبیعی پیش میرم و از چیزا طب سنتی استفاده میکنم

اگ شیمیایی بوده باشه ک اصن بچه نمیشه فقط میخواسته بشه و نشده ولی حالا ی بیبی بزن چون اگ چیزی بوده و ...

امروز صب بیبی زدم منفی بود، میخام کیت تخمک گذاری بخرم بعد پریودیم استفاده کنم و دیگه دکتر نرم،خودم طبق اون اقدام کنم،تو این ماه اقدام کردی؟

امروز صب بیبی زدم منفی بود، میخام کیت تخمک گذاری بخرم بعد پریودیم استفاده کنم و دیگه دکتر نرم،خودم ط ...

این عکسشه،جفت خط پررنگه یه هاله افتاده ولی خیلی جفتشه من گفتم حتما خرابه وگرنه انقد جفت خط نشان پررنگ نمیشه

امروز صب بیبی زدم منفی بود، میخام کیت تخمک گذاری بخرم بعد پریودیم استفاده کنم و دیگه دکتر نرم،خودم ط ...

اره خوبه عزیزم من فقط روز ۸ پریودی ولی رفتم دکتر گفت آمپول بزن روز ۱۲ الان روز ۱۶ اینام ولی رابطه نداشتم شوهرم همکاری نکرد اعصابم خورده دیگ این ماهم پرید الکی الکی 😐 امپولم زده بودم مثلا 

اره خوبه عزیزم من فقط روز ۸ پریودی ولی رفتم دکتر گفت آمپول بزن روز ۱۲ الان روز ۱۶ اینام ولی رابطه ند ...

واقعا دیدی یه کاری میخا کنی براش برنامه ام میریزی یهو یه چیزی انجام نمیشه و تو چقدره میریزی بهم

واقعا دیدی یه کاری میخا کنی براش برنامه ام میریزی یهو یه چیزی انجام نمیشه و تو چقدره میریزی بهم

اره بابا این چند روز انقد گریه کردم ک نشد. اینم اصلا همکاری نمیکنه لجباز