2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی هرکار میکردم وارد نی نی سایت نتونستم بشم همش خطا میداددیروز بیبی چک زدم منفی شد و من ماتم ...

سلام عزیزممم اشکالی نداره ماه بعد منم چهار پنج ماه شده منتظرم

سلام عزیزممم اشکالی نداره ماه بعد منم چهار پنج ماه شده منتظرم

انقده کمرم درد میکنه امروز هشت روزه خونریزی دارم انقد شدید بود این هفت روز،ولی امروز خیلی کم شد،برم کیت تخمک گذاری بخرم بزنم ببینم کی اقدام کنم دیه سونو نمیرم،

انقده کمرم درد میکنه امروز هشت روزه خونریزی دارم انقد شدید بود این هفت روز،ولی امروز خیلی کم شد،برم ...

اره کیت خوبه نشون میده از چند. روز قبلش اقدام کن . طبیعیه تو اقدام خونریزی گاهی کمه گاهی زیاد میشه

اره کیت خوبه نشون میده از چند. روز قبلش اقدام کن . طبیعیه تو اقدام خونریزی گاهی کمه گاهی زیاد میشه

کیت خریدم، میگم وقتی دوتا خط پررنگ شدن باید اقدام کرد؟ یا وقتی که دوتا خط پررنگ شروع کردن ب کمرنگ شدن؟

کیت خریدم، میگم وقتی دوتا خط پررنگ شدن باید اقدام کرد؟ یا وقتی که دوتا خط پررنگ شروع کردن ب کمرنگ شد ...

نه ببین اول دوتا خط کمرنگ هست هم اقدام کن تا وقتی پررنگ پررنگ بشه بعد بازم اقدام کن تا وقتی دوباره شروع کنه ب کمرنگ شدن. چون تخمک فقط ۲۴ ساعت زندست ولی اسپرم زیاد زنده میمونه 

نه ببین اول دوتا خط کمرنگ هست هم اقدام کن تا وقتی پررنگ پررنگ بشه بعد بازم اقدام کن تا وقتی دوباره ش ...

دیگه حوصلم سررفت با این تخمکا و اسپرما

هی میخا برم باشگاه میترسم یبار باردار شده باشم هی موندم تو خونه دوباره ماه بعد پریودم

همه این چند ماه با بیبی چک و سونو و آمپول و... سپری شد

دیگه حوصلم سررفت با این تخمکا و اسپرماهی میخا برم باشگاه میترسم یبار باردار شده باشم هی موندم تو خون ...

میفهمم منم همینجورم. از همه چی افتادیم بخدا. با خودم میگم آخرش ک ول میکنیم و ریلکس همه جا میریم همون ماه میزنه حامله میشیم 🤣🤣

تو اقدام کردی این ماه؟ الان میشه ده روز هنو لکه بینی دارم

اره گفتم ک شوهرم همکاری نداشت کلا ی بار شده بود تو روزای تخمک گذاری 

اشکال نداره پیش میاد تو اقدام اگ ادامه داشت برو دکتر 

اره گفتم ک شوهرم همکاری نداشت کلا ی بار شده بود تو روزای تخمک گذاری اشکال نداره پیش میاد تو اقدام اگ ...

امروز تو یه دفتر شروع کردم ب نوشتن قمر در عقربو دراوردم کیت تخمک گذاری امروز زدم منفی بود چسبوندم ب دفتر ببینم دقیق پیش برم میتونم کاری کنم🤣

امروز تو یه دفتر شروع کردم ب نوشتن قمر در عقربو دراوردم کیت تخمک گذاری امروز زدم منفی بود چسبوندم ب ...

🤣🤣چقد ما زنا مظلومیمممم ولی ان شاءالله زودی موفق بشیممم