2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگه دکتر نرفتم همچنان انگاری پریودمخاستم بیبی چک بزنم ک تو نت نوشته امکان نداره با خونریزی حامله ...

اره ولی خب بزن بازم. ممکنه خونریزی بارداری باشه خطرناک بشه ها بزن اگ مثبت بود برو دکتر 

اره ولی خب بزن بازم. ممکنه خونریزی بارداری باشه خطرناک بشه ها بزن اگ مثبت بود برو دکتر

اعه واقعا؟ شنبه صب میزنم ک اگه مثبت بود برم دکتر

اخه انگاری پریودم همون جور خونریزی دارم اگه چیزیم بوده باشه بنظرت دفع نشده؟ چقدر این پروسه باردار شدن و تخمک گذاری و ... همش دردسره

اعه واقعا؟ شنبه صب میزنم ک اگه مثبت بود برم دکتراخه انگاری پریودم همون جور خونریزی دارم اگه چیزیم بو ...

ببین ممکنه باردار باشی ولی خونریزی داشته باشی لخته هم داری؟ حالا احتیاطه دیگ بزن مثبت بود برو ک اگ باردار بودی شیاف بده اگ نبودی هم ک ان شاءالله ماه بعد 

اعه واقعا؟ شنبه صب میزنم ک اگه مثبت بود برم دکتراخه انگاری پریودم همون جور خونریزی دارم اگه چیزیم بو ...

خیلی سختههه مردا هیچی نمیشن ما این وسط هی خون و خونریزی و عذاب اه

خیلی سختههه مردا هیچی نمیشن ما این وسط هی خون و خونریزی و عذاب اه

ذخیره آهنم و با آمپول و قرص و خوراکی دوساله جون کندم آوردم رو پنج

انقد حالم بد میشد همش زیر سرم 

الانم ک هی باید بیفتم تو خونریزی تا ببینی باردار میشم یا نه

انقدر بدنم بی جونه ک تو خواب دست و پام بی حس میشه و نمیتونم تکون بخورم

ذخیره آهنم و با آمپول و قرص و خوراکی دوساله جون کندم آوردم رو پنجانقد حالم بد میشد همش زیر سرم الانم ...

عزیزممم میفهمم 🥺💔 منم 4 ماه شده دیگ اقدامم کلافه م همش خونریزی هامم عقب جلو میشه و بی حوصله شدم 

عزیزممم میفهمم 🥺💔 منم 4 ماه شده دیگ اقدامم کلافه م همش خونریزی هامم عقب جلو میشه و بی حوصله شدم

هی میرم سونو بینم تخمک هس یا نیس

قرص و آمپول هی بزن هی اقدام کن آخرم پریود

بعد میبینی طرف از دوست پسرش سریع حاملس

یا تو عقده باردارشد،چرا اخه