2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی ای خدا ناراحت شدم واقعا🥺من شش روز دیگه حساب کردم دقیق باید پریود شم ببینم چی میشه😔

سلام عزیزم فدات 🥺🥺 دعا کن ماه بعد بشه 

ان شاءالله ک نشی و نی نی بشهههه بهم خبر بدههه 😍 

سلام عزیزم فدات 🥺🥺 دعا کن ماه بعد بشه ان شاءالله ک نشی و نی نی بشهههه بهم خبر بدههه 😍

اینسری دکتر بهم گفت دیگه نمیخا بیایی و قرص و امپول استفاده کنی برو تا چهار ماه طبیعی اقدام کن اگه نشد بیا عکس رنگی بنویسم برات،تو انجام ندادی؟

اینسری دکتر بهم گفت دیگه نمیخا بیایی و قرص و امپول استفاده کنی برو تا چهار ماه طبیعی اقدام کن اگه نش ...

منم این ماه قرص خوردم آمپول زدم ولی میخام دیگ طبیعی اقدام کنم چندماه. تو چند وقته اقدامی ؟ 

منم این ماه قرص خوردم آمپول زدم ولی میخام دیگ طبیعی اقدام کنم چندماه. تو چند وقته اقدامی ؟

من دوماهه اقدام کردم،همه چیزمم خوبه فکر میکردم با یبار اقدام کردن میشه

بعد نظرات و تاپیکا نی نی سایتو خوندم دیدم ن بابا اصلا اینجوریا نیس

این ماه یکم ب خودت بیشتر برس من قرص فموبرا با نهار میخورم خوبه ببین اگه میتونی توام بخور روغن مالی ک ...

والا همش روغن و میزنم فایده نداش این چند ماه این قرص چیه برا چیه ؟ 

والا همش روغن و میزنم فایده نداش این چند ماه این قرص چیه برا چیه ؟

سلام خوبی دیروز باید پریود میشدم نشدم همیشه ب موقع میشدم

دو روزه خیس میشم ولی خون نیس ترشح سفیده

سینه سمت راستم از درد امونمو بریده،ب نظرت بیبی بزنم یا باز صبر کنم