2777
2789
عنوان

داداشم همش با خانواده زنشه خونمون نمیاد همشو از چشم زنش میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 33 پست
تو رو خدا دعا کنید شوهر خواهرم بداخلاق و فاسد و خیانتکار و دست به زن داره و بددله و خسیسه و حیله و ط ...

میگم این دسته گل رو از کدوم باغ چیدید که ماشالله همه خوبی هارو بکجا داره

مهربون باشیم☺️
خیلی دوست دارم بدونم اینایی که شوهرشون همش با خانواده زنشونن زناشون چیکار کردن که اینجوری شدن !!!!!

خود خانمه میگفت شوهرمو تحریم میکنم 

مدام دعوا راه میندازم سرکوفت و غر میزنم شوهرم عاصی میشه و هرچی من میگم گوش میده تا آسایش روان داشته باشه

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظتون کنه برای هم ..خیلی خوبه که خانواده شوهر خوب باشن

فداتشم ❤️ 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خود خانمه میگفت شوهرمو تحریم میکنم مدام دعوا راه میندازم سرکوفت و غر میزنم شوهرم عاصی میشه و هرچی من ...

به نظر من این شوهر یهو یه جا منفجر میشه و خیانت می‌کنه کی از آدم غرغرو خوشش میاد اونم تا یه جا تحمل این رفتارای زنو داره

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

میگم این دسته گل رو از کدوم باغ چیدید که ماشالله همه خوبی هارو بکجا داره

وقتی پدرت مثل دامادش باشه و خیر بچهاشو نخماد و خوشبختی بچهاشو نخواد این میشه دیگ..😭💔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
به نظر من این شوهر یهو یه جا منفجر میشه و خیانت می‌کنه کی از آدم غرغرو خوشش میاد اونم تا یه جا تحمل ...

دقیقا 

آدما یه روزی کاسه صبرشون لبریز میشه

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
🤕😂😂

😂😂😂

فکر نمیکردم متوجه منفی بودنش بشی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خود خانمه میگفت شوهرمو تحریم میکنم مدام دعوا راه میندازم سرکوفت و غر میزنم شوهرم عاصی میشه و هرچی من ...

اخه معمولا اینجور مردا خیانت میکنن ولی اینایی که ما دیدیم طلا بودن. والا

ما که از اول رفتیم واسه داداشم خواستگاری گفتیم که داداشم یه دونه پسره کارودرآمدش با بابامه و اصلا نمیتونه جدا بشه یعنی بدون بابام داداشم صفره اونام قبول کردن حالا الان چند وقتیه که خانوم زبون باز کرده که چرا آبجیت زیادنمیاد ولی ما بایدهمیشه بریم منم به مامانم گفتم بهش بگو به دخترم خونه و مغازه ندادم ازشم توقع ندارم والا خونه و مغازه بابام در اختیارش باشه خوبه یه سر زدن و کمک کردن به مامانم کنه زورش میاد

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
لعنت بر ذهن منخرفم 🤪

😂😂

اسید هستا خواهر

🧠🫙 بیا با اسید بشور

اخه معمولا اینجور مردا خیانت میکنن ولی اینایی که ما دیدیم طلا بودن. والا

شک نکن یه روزی خیانت میکنن یه روزی زندگی ب بن بست میرسه 

وقتی درک متقابل نباشه زندگی دوام نداره