2777
2789
عنوان

خودکشی کردم

1749 بازدید | 10 پست

از همه چیز نا‌امید یه دلیل کوچیکم هم برا زندگی ندارم خودکشی کردم نمردم

توروخدااا تو این شب دعا کنین برام دعا کنین حالم خوب شه به خدا بگین مهسا دیگ خستس ۳ساله داره عذاب میکشه بهش بگین گناه داره هنوز ۱۸سالشم نشده بگین مگه نمیگفتی من رفیقتم هرچقدرم بی کس باشی منو داری پس چیشده  بریدم دیگ بگین بهش درست کنه خودش بچینه این پازلو بگین بیاد باهام حرف بزنه بگین مهسا فقط تورو داشت الان چرا اینطوری شدی توهم دیگ ب حرفاش گوش نمیدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم 

خودکشی عواقبش وخشتناکه 

درد و روحی که بخاطر خودکشی میشه اون دنیا با شدت بیشتر همراه طرف هست

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اون دنیا برات نریدن ببخشید البته

چقدر توخالی و بی شخصیت هستی  این طرز حرف زدنتو توی. همون خانوادت استفاده کن نه اینجا اینقدر بدبخت و بی اصالت هستید که این حرف زدنو از فضای مجازی یاد گرفتین که این کلمات و افعال رو هم در واقع اون خارجی های بی اصالت و بی‌سر.پا همیشه اینجوری با هم حرف میزنن و مد کردن بین همه سریع تقلید کردن ازشون.