2777
2789
عنوان

نامزدی خواهرم

126 بازدید | 4 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

مشکلی ک واسم پیش اومده رو مطرح میکنم لطفا کسایی ک تجربه‌ی مشابهی دارن راهنماییم کنین.

همه رو یجا تایپ میکنم.

تقریبا یک ماهه از نامزدی و خون آزمایش خواهرم میگذره،تو این مدت همه چی خوب بود

این چند روزه مخصوصا از وقتی جواب کنکور و امتحانات نهایی اومده مشکلاتی بین خواهرم و نامزدش بوجود اومده ک باعث شده رابطشون سرد بشه و خواهرم تمایل داره ک نامزدیو بهم بزنه، من بعنوان خواهربزرگش نگرانم و میدونم یه بخش بزرگیش بخاطر اینه ک کنکور و امتحاناتشو خراب کرده و یه حالت افسردگی گرفته چون خودم این روزا رو گذروندم درکش میکنم.

از اونجایی ک پسره شرایطش اوکیه و خواهرم هم از اولش خودش خواست این تغییر رویه برام عجیب بود.

من پیشنهاد دادم اگه میشه برن پیش مشاور و هرچی مشاور صلاح دونست همونو انجام بدن ولی بازم نگرانشم نمیخوام الان تو این شرایط روحی تصمیمی بگیره ک بعدا پشیمون بشه.

لطفا اگه حرفی،نصیحتی به من خواهر بزرگ دارین ک‌ چطور با خواهرم حرف بزنم یا رفتار کنم خوشحال میشم بگین.🌸

بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!

همه چی بستگی به خودش داره شما فقط روحیه بده که همه چی کنکور و دانشگاه نیست واقعا ! جامعه ما بزرگ تر از این حرفاست 

به قول شما این شرایط روحیش که باعث شده همچین تصمیم بگیره اما به نظرم هم نامزدش هم خودش به هم یه فرصت بدن! 

شما فقط سعی کن ارومش کنی یا بیشتر باهاش وقت بگذرونی ، بیرون بری و....

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

همه چی بستگی به خودش داره شما فقط روحیه بده که همه چی کنکور و دانشگاه نیست واقعا ! جامعه ما بزرگ تر ...

ممنونم از حرفاتون🌸

منم همینو میگم ک یه فرصت بدن به خودشون

بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با صحبت و میانه داری ندارید تصمیم عجولانه بگیرن 

پشیمونی این موارد گاهی چندین سال همراه آدم هست 

با نامزدش صحبت کنید و شرایط رو توضیح بدید و بگید بخاطر کنکور ناراحته و … تا نامزدش بیشتر درکش کنه و اون هم کمکش کنه

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم