2777
2789
عنوان

وسواس فکری افسردگی نا امیدی غم

92 بازدید | 14 پست

سه ماهه انگار با هیچی خوشحال نمیشم تحرک ندارم قبلش میرفتم پارک پیاده روی ورزش یهو از دل و دماغ افتادم استارتشم با مشکل دندان عقلم خورد که لثم ورم داشت رفتم جای چندتا تا دکتر و اخرم جای دکتر خوب جراحی کردم و الان بخیه هاشو کشیدم کامل جوش نخورده دکتر گفت کم کم بعد یکماه درست میشه حالا من ناراحتیم ازینم نیست ها نمیدونم از چیه دلم گرفته و تاریک شده و یه حس غم زیادی دارم که یه لحظه ام نشده خوب شه همش تو فکرم اونم فکرایی که میدونم بیخوده اما دستمم نیست که فکر نکنم نمیدونم چکار کنم درست شه کسی بوده اینجوری یه حس غم داشته باشه و نا امید باشه و با بهترین چیزاهم واقعا خوشحال نشه ؟چیکار کردین درست شد؟چکارکنم خوب شم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازنظرطب سنتی ریشه ی وسواس واظطراب ازسردی مغز براثر سودای زیادبدن که در سر رسوب کرده.

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

خب چکار کنم خوب شه ینی ؟چیزای گرم بخورم؟

عزیز شما باید پاکسازی واصلاح مزاج بدن انجام بدی.اگه ایتایا روبیکاداری بهم پیام بدین تا راهنماییتون کنم

.09015230873

خانم داوودی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

ن دلیل داشتم تحت فشار بودم خیلی

من کلا بی میلم به همه چی و همش حتی توی شلوغ ترین جاها هم تو خودمم و درگیر افکار و عصبی هم شدم کمی زود جوش میارم دیگه هم خودم خسته شدم هم اطرافیان دست خودمم نیست کاش درست شه زندگیم بی رنگ شده

خوب خداروشکر ک حل شده😍 ب خودت امید بده سعی کن از اون حالت دربیای.🤗

اره خداروشکر اما چه فایده انقدی که حال روح و روانم خرابه هیچی دلمو شاد نمیکنه واقعا سلامتی بهترین نعمته ارزوم شده مثل قبل بشم حتی روحیه هم ندارم هیچکاری بکنم