2777
2789
عنوان

خواهرا شوهرم قبلنا بهم خیانت کرده

6405 بازدید | 170 پست

امروز هم تو روبیکا خیانت دیدم ازش ب خواهر ومادرش گفتم وپیاماشونو هم نشونشون دادم دوسدارم طلاق بگیرم مشکل من دختر بزرگمه ک اوتیسمی وپوشکیه وپسرم یکسالونیمشه وعینکی چشماش شدیدا انحراف داره چجور طلاق بگیرم شهر پدرم داروهای ضدتشنج ندارن باید از یجای دیگه بیارم واگه ب داداشام بگم طلاق میخام نمیزارن یک دختر هفت سال ویک دوقلوی یکونیم ساله دارم چکار کنم خسته شدم ذات کثیف عوض نمیشه بنظرتون میتونم بچهامو ول کنم باوجود مریضیشون؟! 😓😔🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بمیرم برا شرایط الانت ان شالله خدا خودش همه چیو درس کنه قوی و صبورت کنه 😔

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

حداقل ی ذره به التماس و غلط کردن بیفته ببین ادمی هست حضانت و حق طلاق ازش بگیری ؟؟

نه تازه یجوری رفتار میکنه انگار من بهش خیانت کردم خودم زده شدم ازش خونوادمم طلاق بگیرم نمیزارن بچهاروببرم موندم نمیدونم کدوم تصمیم روبگیرم

منظورم نمیزارن بچهامو ببرم باخودم واینکه مامان وخواهرش وبرادرش طرف منو گرفتن ولی میدونم ادم بشو نیس

مطمین باش میزارن فک کردی حاضره سختیاشونو بکشه از خداشه بندازه گردن تو

بمیرم برا شرایط الانت ان شالله خدا خودش همه چیو درس کنه قوی و صبورت کنه 😔

بهش گفتم امیدورام بایکی مثل خودت خدا امتحانت کنه یاسرراهت بزاره امیدورام تاوان دلشکسته م روبده