2777
2789
عنوان

خانوما دارم دیونه میشم بیایین کمک

131 بازدید | 13 پست

سلام دخترا حالم خوب نیست واقعا مادرشوهرم اومده طبقه پایین خونه ما که شوهرم خریده ن ارثی بهش رسیده ن هیچی همش دست رنج خدش بوده طبقه پایینو داد ب  مادرش منم اول دلم راضی نبود بعدش واقعا دلم سوخت ی پیرزن 70ساله تنها بود جایی نداشت که بره قبول کردم الان داره زندگیشو می‌کنه ولی ی دختر مرموز داره وقتی میاد از اینکه من میرم پایین کارای مادرشوهرمو میکنم و وسایلاشو دست میزنم ازمهموناش پذیرایی میکنم زورش میاد کلا واضحه که میاد همه چیو ازم میگیره که خودم میکنم  و بعدش طوری رفتار می‌کنه ک انگار طبقه پایین خونم مال اونه توروخدا کمک کنید چیکار کنم شرش کم شه خونه کلا مال خودماهستش اصلا ی قرونم ارث باباشون نیست یا ی هزاری مادرش نداده ولی الان این جوگیر شده در حالیکه مادرشو گفتم بیاره چون ی پیرزن تنهاست بقیه پسراش نگهش نمیداشتن 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

نمی‌دونم دلیل این سیاست کردنش چیه ولی حس میکنم حسودیش میشه از اینکه صاحب خونه شدم

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نیکی کن در دجله اندازکه ایزد در بیابانت دهد بازوقتی اون هست کاراشو نکن

من میخام خودم بکنم کاراشو مامانه بحثی نداره دخترش خیلی حسودیش میشه 

اگ مادرشوهرت خوبه هیچوقت بخاطر دخترش باهاش بدرفتاری نکن 

دخترش شاید از این وضعیت ناراحته ک مادرش نیازمند عروس شده شاید دوس داشته ب کسی محتاج نباشه 

درسته خواهرشوهرت کارش درس نیست ولی شما نادیدش بگیر وقتی اون میاد تو نرو پیش مادرش هروقت رفت برو سر بزن و کمک حالش باش

اگ مادرشوهرت خوبه هیچوقت بخاطر دخترش باهاش بدرفتاری نکن دخترش شاید از این وضعیت ناراحته ک مادرش نیاز ...

بنظرتون کارم درسته که نرم

وقتی دخترش میاد، شما اصلا نرو پایین

آخه بهم میگن اگه نری ممکنه بگن خودشو ازمون قایم میکنه

عزيزم يا عرض معذرت 

أولا كادر شوهر در ملك شخصي شما نيومده و در ملكي كه متعلق به پسرش هست آومده

دوما اينكه شما شريك زندگي پسرش هستي و در أين كار خير همسرت همراه شدي شكي نيست و قطعا عوضش رو در زندگيت ميگيري 

سوما شما رفت و أمدت أو در خونه ايشان مديريت كه كمتر با خواهر شوهر روبرو شئ

بعدم خدايي اگه شما به جايه همسرت بودي ملكي با دست رنج خودت ميخريدي بدون كمك خانواده مادرت نياز داشت تو خونت به مادرت پناه نميدادي؟؟؟

حالا همسرت مرد شريفي هست و أين كارو كرده با منت گذاشتن خرابش نكن بذار خواهرش خيال كنه اًونجا مال باباشه 

مگه اون پير زن چقدر ميخواد عمر كنه ؟

به خدا دنيا أارزش أين همه جنك و جدل بيخود رو نداره 

عزيزم يا عرض معذرت أولا كادر شوهر در ملك شخصي شما نيومده و در ملكي كه متعلق به پسرش هست آومدهدوما اي ...

عزیزم منم هیچ منتی سر‌مادرشوهرم نداشتم اینجا اومدم درددل کنم بعدشم خودمم برای خریدن این خونه زحمت کشیدم وباهم خریدیمش یعنی بادرآمدخودم پول درآوردم و بله که خونه شخصی خودم میشه وقتی زحمت کشیدم پس من مادرشوهرمو آوردم اینجا تادرآسایش باشه دلیل نمیشه دخترش بیاد وباپرویی رفتارکنه

عزیزم منم هیچ منتی سر‌مادرشوهرم نداشتم اینجا اومدم درددل کنم بعدشم خودمم برای خریدن این خونه زحمت کش ...

ول کن بابا از خدات باشه دخترش کاراشو بکنه اصلا نرو پایین حوصله داریا

ول کن بابا از خدات باشه دخترش کاراشو بکنه اصلا نرو پایین حوصله داریا

آخه اگه نرم پشت سرم حرف درست میکنن

عزیزم منم هیچ منتی سر‌مادرشوهرم نداشتم اینجا اومدم درددل کنم بعدشم خودمم برای خریدن این خونه زحمت کش ...

شما نوشتي خونه أي كه شوهرم. با زحمت خودش خريده اسمي أز خودتون نبود 

بعدم شما تاپيك زدي ديگران إظهار نظر كنتد 

ودر اخر چه إشكالي داره دختري كإرهاي مادرش رو إنجام بده 

معني أين كار خواطر شوهر شما حسادت به خريد خونه و خراب كردن شما نيست 

ابه هر حال خدا براتون بسازه 

موفق باشين