2777
2789
عنوان

کیا مثل من تنهان

107 بازدید | 12 پست

نه خواهری 

نه برادری 

نه حتی یه دوست خوب 

همه دوستام از دور خوبن واقعی نیستن

دختر عموم اون روز داشت می‌گفت افسردگی گرفتی معلومه

چیکار باید کرد ؟!😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا آدم نیاز داره به یکی که درکش کنه مثلاً یه خواهر یا دوست خوب🙂

خواهر رو نمیدونم چون ندارم، دوست خوب رو موافقم، ولی باز به اونم نمیشه همه چیزو بگی، اصلا به نظر من هر چقدر دیگران از تو کمتر بدونن راحتتر زندگی میکنی. من اینجوری هستما، شاید برای دیگران جالب نباشه.

این روزا همه تنهان

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

خواهر رو نمیدونم چون ندارم، دوست خوب رو موافقم، ولی باز به اونم نمیشه همه چیزو بگی، اصلا به نظر من ه ...

آها یعنی دوست نداری با آدما خیلی راحت باشی و فاصله داری ازشون؟!

آها یعنی دوست نداری با آدما خیلی راحت باشی و فاصله داری ازشون؟!

نه ازشون فاصله ندارم، میگم میخندم، بیشتر شنونده ی حرفاشونم، اگر یه نفر واقعا به دلم بشینه منم سفره ی دلمو باز میکنم براش، اما فقط چیزای روتین رو میگم، در کل تنهایی برای من آزار دهنده نیست، چون یه دریا کتاب دارم برای خوندن، یه عالمه سریال و فیلم دارم برای دیدن، اونقدرا جای خالیه دیگران حس نمیشه.

نه ازشون فاصله ندارم، میگم میخندم، بیشتر شنونده ی حرفاشونم، اگر یه نفر واقعا به دلم بشینه منم سفره ی ...

عزیزم متوجه منظور من نشدی

من حتی تو جمع هم تنهام، کسی به دلم نمیشینه انگار نمیتونم ارتباط بگیرم با کسی، بنظرت جدایی پدر و مادرم تو بچگی می‌تونه باعثش باشه؟!