منو همسرم قهریم گفته طلاق یه پسر چهار ساله دارم..لطفا میشه اگه راضی هستین و میتونین یه صلوات برام بفرستید که پشیمون بشه وبرگرده منم واسه حاجت روایی شما صلوات میفرستم..ممنون..فرستادین لایک کنید
منم مث شمام دعایی ذکری که گارگشا بوده انجام دلدب قبلا؟
من فقد شهادت حضرت فاطمه زیارت عاشورا خوندم و تقدیمشون کردم پارسال، برگشت
ولی دوباره رفت
دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله به حق همین روزا هم شما هم من یه نور امید از سمتشون بیاد و برگردیم بهم
انشاالله
دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما میرود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینهها در مقابل رخ دوست💞
آره من فهمیدم با یه خانمی از همکاراش اس ام اس بازی میکنه بهش گفتم بعد اول انکار کرد بعد گردن گرفت پیام دادنش در حدسه روز بود و الان دیگه نمیده..اما اون طلبکار شد
آره بخدا...تازه با همه هم قهر کرده با خواهراش..دامادشون...من...بعد به من میگه فیلم بوده خیانتم همه در جریانن..خواهرش گفت بخدا ما خبر نداشتیم مگه بی عقلیم بگه خیانت کنم بگیم باشه