دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
((أَمَّنْ یجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَیکشِفُ السُّوءَ))شمارو به خون پاک امام حسین برای مریض سر ...
عزیزم براش دعا میکنم حتما من به دعا خیلی اعتقاد دارم سوره الرحمن رو یکی بخونه یکی گرو برداره شفا پیدا کرد اون گروعه هدیه کنه به حضرت فاطمه که برای بیمار جوابه انشالا خدا شفا بده
روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید
عزیزم براش دعا میکنم حتما من به دعا خیلی اعتقاد دارم سوره الرحمن رو یکی بخونه یکی گرو برداره شفا پید ...
ممنونم از لطفتون بخدا دیگ بریدیم من از صبح بیمارستانمو دارم جون دادنشو میبینم کاری ازم بر نمیاد دارم دق میکنم نمیدونم چرااااا خدا داره این بلا رو سرمون میاره
((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
اینستا ندارم ولی فک کنم جمعا دو بار شنیده بودم تا قبل امروز .ممنونم 🥰
همون بهتر! اینستا به نظرم برای کسب و کار خوبه نه بیشتر! قربانت ❤️😍