2777
2789
عنوان

وضع مالی دختر در ازدواج

2000 بازدید | 117 پست

تازگیا یه کیسایی به پستم خورده مثلا میگن وضع مالی و شاغل بودن دختر تو ازدواج مهمه ! تناسب باشه ! مثلا هزینه های آشنایی رو در نظر میگیرن که بیرون میرن صحبت کنن هزینه داره بالاخره

من به تناسب اقتصادی خانواده ها اهمیت میدم، ولی اینکه توقع مالی از خود دختر باشه، به نظرم غیر نرماله ! حتی از این موردها بدم اومده، وضع مالی شونم بد نیست، حس میکنم مسئولیت پذیر نیستن، یا خسیس هستن، تو حالتی که نیاز جدی و واجب به کار کردن زن بیرون نباشه، شاغل بودن رو وظیفه زن نمیدونم و به نظرم طبق شرع و قانون وظیفه مرده، به نظرم پر رو هستن و مردونگی کافی ندارن، تازه برای افکارشون توجیه های قشنگ میارن که آره هدفمند باشه زن و فلان ، میدونم نظرات و سلایق فرق داره ولی نظر شما چیه، اینم بگم من ممکنه خودم دوست داشته باشم کاری رو دنبال کنم ولی اینکه اجبار و توقع باشه بدم میاد، من دوستام دو تا بچه دارن و همینطوری از کار خونه و از دست بچه هاشون به اندازه کافی مشغول هستن و گاهی خیلی خسته میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق قانون و شرع در ایران مرد باید کار کنه و خرم زن و زندگیو بده. شغل زن ربطی به مرد نداره بخاطر درامدش. اگه زن خرج کنه لطفشه. ولی اینم هست که زن و مردی که بهم مثه دوست هم باشن و همدم باهم این حرفاروندارن. باعث رشد و پیشرفت هم میشن. اما اگه واقعا اینجور باشن

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

من و شوهرم کاملا از نظر مالی خانواده هامون تو یه سطحن ولی از نظر تحصیلی شوهرم مهندسه و من خانه دار .خداراشکر تو خانوادهامون وضع همسرم از بقیه بهتره.ولی بارها شده که خانواده شوهرم این قضیه را به روم اوردن که اره تو خیلی شانس داشتی شوهر فلان گیرت اومده و اصلا نیاز به تحصیل نداری و فلان . ولی من دارم تلاشمو میکنم دانشگاه ازاد میخونم که برم سرکار که اینقدر نزنن تو سرم .باحالی ک هربار این حرفو میزنن شوهرم از طرف اونا ازم معذرت خواهی میکنه.به نظر من هم از نظر مالی هم از نظر تحصیلی سعی کنین تو یه سطح باشین

بنظر منم مرد باید خرج خونه و زندگی رو بده ،شاغلم کار میکنم هزینه خودم میشه فقط یا پس انداز میکنم ،شوهرم درامدش خوبه قطعا اگر کارمند بود یا درامدش معمولی بود منم باید کمکش میکردم ،چون توان اونام هم تا یه حدیه

طبق قانون و شرع در ایران مرد باید کار کنه و خرم زن و زندگیو بده. شغل زن ربطی به مرد نداره بخاطر درام ...

میدونی من دوستام رو نگاه میکنم میبینم دو تا بچه بخوام داشته باشم ، خب این بارداری داره، استراحت داره، نگهداری نوزاد داره، واقع بینانه نیست به نظرم، من دوست ندارم بچه کوچیک رو غیر خودم نگه داره

منم تحصیل کردم و تو اجتماعم ولی نمیدونم چرا ته دلم هیچوقت نمیتونم بپذیرم زن هم باید مثل مرد برای زند ...

به نظر من هم بخش عمده ای از خرج و مخارج برعهده ی مرد هست و اینکه زن بخواد خودش زندگی رو به دوش بکشه آزاردهندست