2777
2789
عنوان

وضع مالی دختر در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 117 پست
خب میدونی متاسفانه اکثرا بخاطر دید دختر شاغل نیست که سراغش میرنبخاطر پولشه

به نظرم این که گفتی درصد کمی از جامعه هست من منظورم درست منتقل نکردم احتمالا.

من فکر میکنم در درجه اول باید دونفر در سطح هم باشن از همه لحاظ و حالا وقتی دونفر شاغل باشن، زندگی بهتری دارن.

و این که دختراز قبل شاغل باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه خیلی از پسرا این طرز فکرشونه و واقعا پررو شدنیه پسری میگفت اگر من برم سر کار هزینه زندگ ...

خب میگفتی اگه چیزی واسه ارائه نداره بنطرت خب زن نگیر تو اصلا

چقدر حقیرن بعضیا خدا

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
منم تحصیل کردم و تو اجتماعم ولی نمیدونم چرا ته دلم هیچوقت نمیتونم بپذیرم زن هم باید مثل مرد برای زند ...

چون برابری در شرایط نابرابر معنا نداره واقعا، خب خدا عاشق چشم و ابروشون نبوده که اینهمه آزادی عمل و ارث دو برابر و غیره بهشون داده، چون وظیفه تامین زندگی رو به دوششون گذاشته، خدایی بهشون بگی موقع تقسیم ارث با خواهرتون برابر بگیرید ، چند تاشون قبول میکنن، از ده میلیونشونم نمیگذرن، ولی بعضی خانوما هی میگن نه حقوق برابر و مردا هم آدمن و فلان

مردای ایرانی ظرفیتش رو ندارنوالا من بخاطر مشکلاتم مجبور شدم برم سر کارابدا بخاطر این نرفتم که بخوام ...

اصلا ایرانی نباشه و خارجیش باشه یعنی چی زن هم پابه پای مرد کار کنه و خرج خونه رو بده هم باردارشه درد زایمان و بکشه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

متاسفانه زن مستقل فرهنگش تو ایران جا نیوفتاده 

مثلا میبینی بدبخت زنه هم بیرون کار میکنه هم خونه هم بچه افتخارم میکنه هنرمندم ،بابا تو داری اندازه سه نفر کار میکنی ....

یا مثلا انتظار دارن زن خرج خودشو بده اونام برن برا ننه بابا و فک و فامیل خرج کنن و ملک و اموال بخرن اخرم به زنه بگن تو چیکاره ای اینارو با پول خودم خریدم 

این وسط دخترای جوون و خامی که با لفظ زن مستقل خام میشن میوفتن تو تور این سبک ادما 

بابا اگر کار میکنید به اندازه کار کنید حقوق برا خودت خرج کن ولی پس انداز کن موقعی شوهرت خواست چیزی بخره توام بذار رو پولش دو دنگم تو سهم ببر 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

متاسفانه این لفظ زن مستقل گند زده به ایران

دقیقا

من به شدت از دخترایی که با مهریه مخالفت می کنند و در توجیهش میگند من خریدنی نیستم 🤦‍♀️ تعجب می کنم هرچند مهریه هم تو قانون ما چندان به درد نمیخوره ولی تنها قانونی هست که شااااید یه روزی برای خانم مفید باشه

چون برابری در شرایط نابرابر معنا نداره واقعا، خب خدا عاشق چشم و ابروشون نبوده که اینهمه آزادی عمل و ...

همینا با همین طرز تفکرشون گند زدن به این جامعخ

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
خب میگفتی اگه چیزی واسه ارائه نداره بنطرت خب زن نگیر تو اصلاچقدر حقیرن بعضیا خدا

واقعا آدم نمیدونه این پرنسسهای سبیل دار رو چی صدا کنه 

بعد از این ثبت احوال باید اسم محمدپریا و امیرنازنین هم قبول کنه!

دقیقامن به شدت از دخترایی که با مهریه مخالفت می کنند و در توجیهش میگند من خریدنی نیستم 🤦‍♀️ تعجب می ...

بابای من همیشه میگه مهریه تنها پشتوانه خانما تو ایرانه ،باباشاید شوهرت ازتو زودتر فوت کرد و خانوادشم هیولا بودن با یک هشتم اموال مردا تو این گرونی میتونی زندگیتو بگذرونی؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
و اینم بگیم توان زن واقعا خیلی کمتر از مرده

دقیقا کیه که اینو بفهمه من گاهی اوقات فکر میکنم اتاق فکر این جریانهای فمنیستی مردای هیز. و هولن 

بابای من همیشه میگه مهریه تنها پشتوانه خانما تو ایرانه ،باباشاید شوهرت ازتو زودتر فوت کرد و خانوادشم ...

بنظرم اونایی که میگن مهریه نمیخوایم خیلی ساده هستن و برا خودشون ارزش قائل نیستن

نمونش هم تو تاپیک پربازدید امروز بود که خانوم چقدرم پشیمون بود از کارش   

چون بعد اون همه ازاد و اذیت های شوهرش حتی به اهرم فشار نداشت درحالی که اون کلی احساسش لطمه خورده بود

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷