2777
2789
عنوان

دخترعموم😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 37 پست
عزیزم ادم ازدواج که میکنه بدون اینکه خودش بخواد از همه گذشته اش دور میشه.شوهر و خانواده شوهر و حاشیه ...

خب نگیره اصلا من برام مهم نیست کلا خط میزنم.تنها قدرتی ک خدا بهم داده همینه ک هر کی بره اصلا برام مهم نیست حتی بعش فکرم نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامپیوتر میخونه دیروزم ماشین مدل بالا سوار بود باشوهرش با چندش نگام کرد سلام زورکی داد و رفت

وا.چقدر عقده ای و ندید بدیده.پیام نور هم بدون ازمون رشته کامپیوتر می گیره.دانشگاه ازادم همین طور.

عزیزم خدا تو شکر کن

چرا گلم؟ 🥲

بسم الله الرحمن الرحیم(به نام خداوند بخشنده و مهربان) خدایا کمکم کن بخشنده باشم همچون تو، و مهربان باشم همچون تو، و صبر داشته باشم تا بر رنج خود پیروز شوم💎🤍

ن بابا مثلا گفت تو بی ارزشی جای ما نشین

با بقیه دخترای فامیل هم همین رفتار رو داره؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

یه مهمونی دخترونه بگیر دعوتش نکن

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
خب اون هنوزم تو رو دوست داره

خب من دیگه ندارم.اونموقع از خاهرام بیشتر ذوسش داشتم الان برام یه چیز چندش تازه بدوران رسیدس اصلا نمیتونم تو صورتش نگاه کنم ایقه بدم میاد لزش

فاصله بگیر ازش تا میتونییییی و خودتو ببر بالا همین زخم کاری میشه براش

منم دارم روانشناسی میخونم خدا بخواد برای ارشد میخونم

تصمیم دارم خودمو رشد بدم اونقدری که دیگه حرفا و رفتارشون برام بی اهمیت بشه

من یع مدت درس ول کردم اون رفت دانشگاه، منم دوباره رفتم ثبت نام کردم حداقل اینقدر رنج نکشم بابت سطح و لولم

بسم الله الرحمن الرحیم(به نام خداوند بخشنده و مهربان) خدایا کمکم کن بخشنده باشم همچون تو، و مهربان باشم همچون تو، و صبر داشته باشم تا بر رنج خود پیروز شوم💎🤍

چرا گلم؟ 🥲

که زود شناختیش ارزش خودتو بدون دیگه باهاش ارتباط نگیر 

منم یه دوست این طوری داشتم

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

با بقیه دخترای فامیل هم همین رفتار رو داره؟

ببین مثلا چندتا دختر فامیل که خیلییی خوشگل و به قولی باکلاس ترن پیدا کرده با اونا رفیق شده

بقیه محل نمیده فقد همون دوسه نفر

که زود شناختیش ارزش خودتو بدون دیگه باهاش ارتباط نگیر منم یه دوست این طوری داشتم

اره دیگ ارزش نداره انشالله خدا یه رفیقی بهم بده که اینقدر سطحی نگر و ظاهر پسند نباشه 

و تو رو بخاطر منفعت و مال و منالت نخاد وجودت روحت بخاد

مشهدی هسی؟

اره