2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

115 بازدید | 12 پست

بیست سالمه گاهی با برادرم بحثم میشه بهم فحاشی میکنه کتکم میزنه یک بار زیر چشممو کبود کرد الانم با لگد زده زیر دلم خیلی درد میکنه مامانم طرف اونو میگیره حتی وقتی زد تو چشمم هیچی بهش نگفت اونم بهم فحش میده پشتم نیست نمیدونم چیکار کنم بهم بگین چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم بزنش جوری که ازت بترسه تا کی میخوای کتک بخوری؟بابات پشتت نیست؟ بنظرم  برو کلاس رزمی توکه اینقدر بی دعافی از خودت دو روز دیگه از شوهرتم کتک میخوری یکم از خودت جنم نشون بده

توهم بزنش جوری که ازت بترسه تا کی میخوای کتک بخوری؟بابات پشتت نیست؟ بنظرم برو کلاس رزمی توکه اینقدر ...

نمیتونم بزنمش انگشتم میخوره بهش مامانم قیامت به پا میکنه

واقعا نمیتونم راهنمایی درستی بکنم چون تو این شرایط نبودم ولی به نظرم بهتره زیاد با هم رودررو نشین چون هر دو تو سنی هستین که این درگیری ها بینتون طبیعیه

کاربر خاموش🥹از ۹۷ تا امروز😍عاشق آشپزی و شیرینی پزی😀
واقعا نمیتونم راهنمایی درستی بکنم چون تو این شرایط نبودم ولی به نظرم بهتره زیاد با هم رودررو نشین چو ...

با درگیریا مشکلی ندارم با جایگاه نداشتنم مشکل دارم