2777
2789

اگه نگرانی حتما برو دکتر چک کنه یه موقع مشکل آب نداشته باشی

البته اواخر باردازی طبیعیه که کم بشه تکونا تا حدی چون بچه بزرگ میشه و فضا کمه درنتیجه کمتر تکون میخوره ولی شدتش تکونا بیشتره

در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تکوناشو بشمر تو یک ساعت چهارتا تکون عالیه

برای همه صادق نیست

بعد هر وعده اصلی غذایی تا یکساعت به چپ بخواب باید ۷ تا حرکت یا نبض رو حس کنی. همین کافیه. دیگه به بقیه روز کاری نداشته باش

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

قبل از باز کردن تاپیک میدونستم که هفته ۳۲ هستی، این هفته جنین خیلی تنبل میشه و جاشم تنگه

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

اوج حرکات جنین از هفته ۲۸ تا ۳۲ هست بعد ازون طبیعیه که کم بشه. یک چیز شیرین مثل کمپوت یا وعده غذایی بخور به پهلوی چپ دراز بکش تو یکساعت هفت تا حرکت بشمار

شکرت که می گویم شکرت