2777
2789

بعد یه شکست عشقی وحشتناک و ۳ سال افسردگی 

حالا که دوباره دارم عاشق میشم عاشق کسی شدم که رسیدن بهش محاله 

آدم درستیه ولی همه راه های رسیدن بهش بستس 

هم ازم دوره هم موقعیتش از من بهتره 

دیگه نمی کشم خستم خسته 

چرا خدا منو با دلم آزمایش می‌کنه 

اون همه اشک بس نبود 😭😭

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم عاشق نشو 

صبر کن طرف بیاد خواستگاری 

عقد کنید بعد عاشق شو 

همینجوری میری عاشق کسی میشی که هیچ صنمی باهات نداره تهش می شینی غصه می خوری 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

تو زندگیم تنها از این نظر یکم خدا باهام اوکی بود تا حالا را هم نداشتم چه برسه به عاشقی 

نمیتونی از فکرش بیای بیرون ؟ خودت رو با یه چیز دیگه سرگرم کن کار کن

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

تاوقتی ک ب این درک نرسی ک همه چیز عشق نیست و همه زندگیت نشه عشقت همینه

ولی دست خود آدم نیست یهویی اتفاق میوفته و همه ذهن ‌و زندگیتو درگیر میکنه

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
خب عزیزم عاشق نشو صبر کن طرف بیاد خواستگاری عقد کنید بعد عاشق شو همینجوری میری عاشق کسی میشی که هیچ ...

شما عاشق شدن و نشدنتون دست خودتونه؟واقعا خوش بحال تون