2777
2789

سلام دخترم امسال میره نهم و دوستاش مدرسه شون و عوض کردن و‌دخترم ناراحته

میخواد بره اون مدرسه

من و پدرش مخالفیم چون مدرسه خوبی میره و امسالم ک انتخاب رشته داره دخترم نمیتونیم ریسک کنیم

خیلی گریه میکنه

بنظر شما نهم با تغییر مدرسه ممکنه افت کنه؟

یا اینکه از دوستاش جدامیشه رو درسش تاثیر بد میذاره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که از جوانی هم گذشتم اما اگه قراره از هر چیزی جدا شد گریه کنه که سنگ رو سنگ بند نمیاد دخترتون عزیزم شخصیت وابسته دارن با مشاور صحبت کنید

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

دبیرستان متوجه میشه هیچ دوستی ارزش اینو نداره براش گریه کنهولی بزارین با دوستاش باشه

مشکلی ندارم

دوستاش از خانواده خوبی هستن

ولی سال نهم مهمه نمیتونم مدرسه عوض کنم

بستگی به شخصیت دخترتون داره اگه وابسته هستش بله ممکنه افت کنه اما اگه نه شخصیت مستقلی داره و می‌تونه دوستای جدیدی پیدا کنه فک نکنم عوض کردن مدرسه خیلی منطقی باشه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️