2777
2789
عنوان

نوجوون ها دبیرستانی ها میشه به یه مادر مشاوره بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 24 پست

دخترتون شبیه منه منم شخصیت وابسته ای دارم امسال کلاسمو عوض کردم و خیلی ناراحت بودم تمرکزمو تو کلاس از دست دادم ولی کم کم دوستای جدید پیدا کردم و عادت کردم هر چند شرایط من سخت تر بود چون میدیدم که کلاس قبلی که بودم دوستام از من فاصله گرفتن به خاطر شرایط و مثل قبل نبودیم 

سلام مشخصه دخترتون مثل من یکم سخت دوست پیدا میکنه و وابسته است ممکنه با مدرسه جدید و ارتباط نگرفتن با بقیه بچها افسرده بشه و رو درسش تاثیر بزاره حقیقتا مدرسه زیاد مهم نیست باید خودش دنبال درس باشه و تشویقش کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی ندارمدوستاش از خانواده خوبی هستنولی سال نهم مهمه نمیتونم مدرسه عوض کنم

اگه دخترتون نمیتونه بکوب درس بخونه نزارین بره رشته های نظری سختم نگیرین ما سال نهم مثل چییی درس خوندیم چیشد؟

لایک نکن خواهر منننن  

والا من خودم تو راهنمایی با دوستام که مثل خواهرم هستن بودم خیلیییی افت کردم اون سه سال بعد که یکیشون ازدواج کرد اون یکی هم رفت مدرسه دیگه منم رفتم اول دبیرستان دیگه با اونا نبودم یه هفته اولش توی حیاط مدرسه گریه میکردم اما بعد دوستای جدید پیدا کردم و خیلی پیشرفت کردم گاهی فکر میکنم اگه دبیرستانم با اون دوتا دوستم میبودم حتی دیپلمم نمیتونستم بگیرم 

تجربه شخصی من بزار تو همین مدرسه باشه گریه هاش واسه یه مدته 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
درسته سخت دوست پیدا میکنه

دقیقا منم سخت دوست پیدا میکردم واسه همینم چند روز اول گریه میکردم تا این که یکی دونفر خودشون اومدن طرفم و طرح دوستی ریختن دخترای خوبی هم بودن نگران نباش بالاخره دوست پیدا میکنه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤