2777
2789

80 تا ظرف کاسه ای کوچیک گرفتم کافیه؟ 

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺

اووو خیلی میشههههه

فک کنم ۲ کیلو بسته

چون ۵.۶ کیلو شکر هم میخواد

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اووو خیلی میشهههههفک کنم ۲ کیلو بستهچون ۵.۶ کیلو شکر هم میخواد

7 کیلو شکر خریدم 

نمیدونم ظرف کافی هست یا ن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر پیمانه برنج حدود ۶ تا ۸ ظرف شله زرد میده .... بسته به اندازه ظرفات 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

۳ کیلو برنج نیم دانه 

بیشتر از ۸۰ تا کاسه کوچیک شله زرد میشه 

ظرف باید بیشتر بخری ، نذرت قبول باشه ان شاءالله 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

عزیزم هر پیمانه برنج حدود ۶ تا ۸ ظرف شله زرد میده .... بسته به اندازه ظرفات

نمیدونم خداکنه کافی باشه

4 گرم زعفران ب نظرت بسه؟ 

7 کیلو شکر خریدم نمیدونم ظرف کافی هست یا ن

ظرفت کم هم میادواسه این مقدرا برنج و شکر 

من با ۱.۵ کیلو برنج و ۴.۵ کیلو شکر حدود ۸۰ تا ظرف کوچیک دادم 

ظرف از اون مدلا ظرفای بستنی میگی ؟ 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

وای به به شله زرد خیلی خوشمزه س

تقریبا ۱۰ سالی هست نخوردم

نذرت قبول

امیدوارم به خواسته هات برسی و همتووووون سلامت باشید و در آرامش مطلق 

ایشالا تندخویی ، کدورت ، نخوت ازتون دور باشه و 

فراوانی و زیبایی ازآن شما و خانواده محترمتون باشه 

امیدوارم چناااااااااااان فراوانی و ثروت داشته باشید که مثل  شله زرد بین همگان تقسیم کنید ❤️🤗

۳ کیلو برنج نیم دانه بیشتر از ۸۰ تا کاسه کوچیک شله زرد میشه ظرف باید بیشتر بخری ، نذرت قبول باشه ان ...

واقعان؟؟؟ 

چ کنم دیگه همجا بسه نمیشه خرید   

مرسی عزیزم 

نمیدونم خداکنه کافی باشه4 گرم زعفران ب نظرت بسه؟

اینو نمیدونم گلم واقعیت 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
واقعان؟؟؟ چ کنم دیگه همجا بسه نمیشه خرید مرسی عزیزم

خب برنجتو اگه خیس نکردی کمتر خیس کن

شکر هم ۳ برابر مقدار برنج بریز بیشتر باشه شیرینیش دلو میزنه و زودم اب میندازه 

خب برنجتو اگه خیس نکردی کمتر خیس کنشکر هم ۳ برابر مقدار برنج بریز بیشتر باشه شیرینیش دلو میزنه و زود ...

خیس کردم  

وای به به شله زرد خیلی خوشمزه ستقریبا ۱۰ سالی هست نخوردمنذرت قبولامیدوارم به خواسته هات برسی و همتوو ...

مرشی گلم بابت دعاهای خوبت   

واقعان؟؟؟ چ کنم دیگه همجا بسه نمیشه خرید مرسی عزیزم

آره واقعا سه کیلو بعد پخت حجمش زیاد میشه 

داخل قابلمه بزرگ باید بپزی .

می تونی بقیه شو  برا همسایه هات داخل ظرفای خودت ببری

ظرف رو بعدا پس بگیری 

شکر ۷ کیلو بریزی خیلی شیرین میشه 

اول سه یا چهار کیلو شکر بریز اگه شیرین نشده بود یک کیلو

دیگه بریز 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼