2777
2789
عنوان

اعصابم واقعا خورد شدهه

242 بازدید | 10 پست

اونسری با دوتا از دوستام رفتیم حسینیه بعد توی حیاط نسیته بودم دوتا ازدوستام داشتن باهم حرف میزدن گفتم عه کیو میگی؟ بعد گفتش بتوچه

همینطوری از سر لَجبازی رفتم جامو عوض کردم اون یکی دوستم بزور گفت پاشو بیا بشین کنارما

اخه چرا به من ربط داره به اون ربطی نداره؟ مگه من چیکارکردم؟ خیلی ازین رفتارای نچسبشون بدم میاد

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

حالم از این دوستا بهم میخوره

سعی‌کن ازشون دور بشی کم کم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
حالم از این دوستا بهم میخورهسعی‌کن ازشون دور بشی کم کم

میخوام قهرکنم باهمشون

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام قهرکنم باهمشون

ببین قهر فایده نداره

از خودت اسم بدی به جا نذار

کم کم روابطتو کم کن مثلا گفتن امروز بیا باهم بریم بیرون بگو عه چه حیف من زودتر به فلانی قول دادم

بیا تو تیم‌ ما عه فلانی خیلی اصرار کرد مجبور شدم برم تو تیم‌اون

وقتی کار ضروری نداری پیام نده یا زنگ‌نزن

وقتی‌ پیام دادن کوتاه جواب بده، فقط جواب سوالشونو با مهربونی بده و بحث و کش‌ نده

اینجور رفیقا تو جمع با بی ادبیشون آبروتو میبرن

سیاست ارتباط داشتن و رفیق داشتن و از الان یاد بگیر که هم آدما و از خودت نرونی هم اعصابت آروم باشه

نهایت اگه خیلی سیریش و کنه بودن و هی میرفتن تو مخت بلاک و تمام

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
ببین قهر فایده ندارهاز خودت اسم بدی به جا نذارکم کم روابطتو کم کن مثلا گفتن امروز بیا باهم بریم بیرو ...

نمیتونم اصلا ذهنم درگیرمیشه میخوام قطع رابطه کنم برم توی مدرسه دوستای جدید پیدا کنم برم به یه پایه پایینتر دوست بشم

ببین قهر فایده ندارهاز خودت اسم بدی به جا نذارکم کم روابطتو کم کن مثلا گفتن امروز بیا باهم بریم بیرو ...

ببخشید اینکارو بلد نیستم که انجامش بدم اما.. نمیتونم و نمیشه میخام کلا قطع رابطه کنم جدی‌هم هستم و جوگیرنمیشم

قهر فایده نداره کلا قیدشون بزن چون شخصیت مزخرفی دارن... دوست که نباید باعث دلخوری آدم بشه

خب تیکه میندازه بهم بم میگه خبرچینی، میخواستم بیست روز پیش باهات قهرکنم.. توقع به شدت بالا

خام کردن و مقایسه کردن من با بقیه اصلا یه حال کثافتیم

خب تیکه میندازه بهم بم میگه خبرچینی، میخواستم بیست روز پیش باهات قهرکنم.. توقع به شدت بالاخام کردن و ...

پس بیخیالشون شو

کلا قطع‌رابطه‌کن

ولی یه نصیحتی بهت‌بکنم

تو این‌دور و زمونه دیگه‌رفیق‌خوب پیدا نمیشه، پس با این دید نرو جلو که همش ضربه میخوری، از این به بعد دوست انتخاب میکنی اعتدال و رعایت‌کن، نزار ازت سو استفاده‌کنن، همیشه به پای اونا نسوز، از اول عقایدتو مشخص کن و سفت و سخت روش وایسا، احتراما و مشخص‌کن، نه با حرف بلکه با رفتار

فقط تا حدی رفیق باش که تو جمع ها تنها نباشی با‌لبخند، کمک کنی و کمک بگیری البته تا حد معقول

و سعی و تلا‌ش کن تو تنهایی خودت هم قوی بشی تا اگه آوما تنهات گذاشتن بتونی از پس خودت بر بیای

و همه رازهای زندگیتو به رفیقات‌‌ نگو و اصلا و ابدا نقطه ضعفاتو بهشون‌ نگو

پس بیخیالشون شوکلا قطع‌رابطه‌کنولی یه نصیحتی بهت‌بکنمتو این‌دور و زمونه دیگه‌رفیق‌خوب پیدا نمیشه، پس ...

من بلدنیستم تنها باشم اصلا دیوونم میکنم احساس میکنم نامرییم وجود ندارم بعدم به وجود خودت شک میکنیو فکرمیکنی فقط یه توهمی