2777
2789
عنوان

برای آخرین بار ماز یا قلم چی📝

1733 بازدید | 29 پست

بین دو آزمون مرددم‌ 

میشه لطفاً راهنماییم کنید 

از مهر می‌خوام ثبت نام کنم 

مشکل هزینه ندارم اما می‌خوام کیفیت 

مطلوب از آزمون ارائه بشه 

پیشاپیش ممنون 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
قلم چی

از چه لحاظ

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلم چی حضوریه 

ماز سپالات و پاسخنامه اش عالیه 

اگه خودت میتونی پرینت بگیری و حل کنی ماز 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

قلم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                   

قلم چی حضوریه ماز سپالات و پاسخنامه اش عالیه اگه خودت میتونی پرینت بگیری و حل کنی ماز

نه واقعا پرینت گرفتن واسه هر دو هفته سخته 

اما میتونم سوالارو دانلود کنم و جواب بدم 

ماز کلاساش خوبن قلم چی حتما شرکت کن اگه تونستی درکنارش ماز هم بده بهت خیلی کمک میکنه

نظر منم همینه 

چون آزمون حضوری روند کنکور رو شبیه سازی می‌کنه 

اما سوالات قلم چی بالاتر از سطح کنکور گلم 

نه واقعا پرینت گرفتن واسه هر دو هفته سخته اما میتونم سوالارو دانلود کنم و جواب بدم

سوالات ماز خوبه یعنی یجورایی به مرگ میگیره که به تب راضی بشه 

ولی از لحاظ آزمونی که برات سر جلسه شبیه سازی بشه اصلا بدرد نمیخوره توی خونه پا گوشی سوالات سطح بالا 

قلمچی متعادل تره