2777
2789

چرا ازجوونیشون استفاده نکردن برن درس بخوون زبان یادبگیرن ب ظاهرشون برسن چراهمش کارخونه انجام دادن وشوهرداری!

والله کسی الان ازشون تشکرنمیکنه که عمرشونوگذاشتن برابچه داری ونه خودشون .....

خودم فکرمیکنم ایکاش مامانم یک ادم تحصیلکرده وشاغل ومستقل قوی بود

اعصابم بهم میریزه میبینم ازبابام بخاطرپول یک کفش منت میکشه!

عکس جوونی مامانم میبینم حسرت میخورم که چرا توجوونیش اونقدربزرگ فکرنمیکرده وآرزوهای بزرگ براخودش نداشته وخودشو وجونیشو برا ماهدرداده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری؟

حالا که همه زندگیشو پای شما گذاشته، دیگه گذشته، قدر دانش باش و بهش هر روز بگو مامان ممنونتم. بگو قدرت رو میدونم. دعام کن ب جایی برسم و بتونم گوشه ای از زحماتتو جبران کنم. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

خیلی سادست

اونموقع طرز فکر ها متفاوت بود. ی دختر 15ساله به این فکر نمیکرد که بره زبان بخونه و کار کنه! حتی اگه میخواستم خانواده سرکوبش میکردن. گاهی از سر عشق موندن تو زندگیشون و گاهیم اجبار و پشتوانه ای نداشتن که بتونن برگردن. چیزی که مامان من همیشه میگه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

كار به مادرتون ندارم 

ولي مادركه بشي يعني از خودت بگذري 

من شاغلم 

درس خوندم مادرم بودم 

ولي از خودم بيشتر يه خانم خونه دار مادر زدم 

بعد كار بجاي هواب ظهر و استراحت تا اخرشب با بچم بازي ميكنم 

من مادر بودم درس خوندم ولي شب وقتي بعد پخت غذا سركار رفتن و بازي بچمو ميخوابوندم 

راضيم 

خودشم پشیمونه؟اگه آره که چقد ناراحت کننده میشه قضیه،منم دارم همینکارو میکنم چون دوقلو دارم آرزوم اینه فقط قدردان باشن و بهم افتخار کنن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

درسته مادرت استفاده نکرده از زندگیش ولی اینجوری نگو هدر داده چیه 

اون مادره فداکاری کرده برای تو برای خواهر یا برادرت 

شرایط اونو از کجا میدونی شاید یه جایی بوده کلاس نبوده یا هزینش بالا بوده 

قبلنا اینقدر کلاس زیاد نبود که 

الان تو محله ما کلی کلاس هست ولی ۱۵ سال قبل مثال اینقدر نبود کلاس میرفتی باید ۱ ساعت میرفتی و یه ساعت تو شهر برمیگشتی تا یه کلاس دو ساعته بری تا مرکز شهر 

اموزش اینترنتی هم فراگیر نبود 

خود ماها تا سال ۹۰ دفترچه کنکورمونم اکثرا از اداره پست میگرفتیم جای اینترنتی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

معیارهای قدیم با الان متفاوت بود قدیم دیپلم داشتن کلاس داشت باهمین دیپلم میرفتن سر کار و اصلا وضعیت معیشتی انقدر بد نبود که زن‌بخواد کار کنه زندگی خودت با مامانت مقایسه نکن اونا تو زمان خودشون خیلی خوب عمل کردند 

چقدر آدمها متفاوتند.ماها در هر شرایطی شاکی هستیم

مامان من یه زن شاغل مستقل و آزاد بود و من همیشه از تنهایی از اینکه شبیه مامان دوستام نبود همیشه سرگرم گرفتاری های خودش بود ناراحت بودم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

احساس میکنم تو هر دهه ای افکار جامعه داره واس خودش به یه سمتی میره

شاید افکار رایج تو اون دوران رو ازدواج تاکید بیشتری داشته تا ادامه تحصیل و استقلال( هر چند که خیلی هاشون تحصیل کرده ن)

تو فقط میتونی خودتو و آینده تو تو دستات بگیری نه کل جهانو

اگه اینجور با عشق ومحبت نبود که اسمش مادر نبود دیگه بهشت زیر پاش نبود.مهم اینه قدر زحمتاشو بدونیم و بهش عشق بورزیم 

سلامتی همه مادرها وشادی روح اونایی که به رحمت خدا رفتن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س