2777
2789
عنوان

چرا مامانهای ما خودشونوفدای ماکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 38 پست

همه مادرها هم اینطور نیستن، مامان همیشه مایه سلب آسایش خانواده بوده، پر از کینه و خودخواهی و لجاجت، همیشه در حال نقشه کشیدن و نفرین کردن، با عالم و آدم قهر و دشمنه، بر خلاف میلش اگر کسی حرف بزنه اون آدم باید حذف بشه دیگه، برای آبروی هیچکس ارزشی قائل نیست.

بیچاره بابای پیرمردم که همه عمرش تباه این زن شد، پاک و سالم زندگی کرد و تحمل کرد

خودشم پشیمونه؟اگه آره که چقد ناراحت کننده میشه قضیه،منم دارم همینکارو میکنم چون دوقلو دارم آرزوم این ...

اره ک پشیمونه 

اززندگیش هیچی نفهمید 

چون ارزوهاشودنبال نکرد

عزیزم بچه داریتوبکن ولی خودتواولویت بزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجبم ازکساییکه میگن مگه توبچه داری بفهمی!!!!!!

گیرم داشته باشم خودموفداش کنم که چی بشه 

وظایفموب عنوان مادرانجام میدم اماپیشرفت خودم اولویتمه 

مس فردا همون بچه مادرفداکارشو میزاره خونه سالمندان 

اره ک پشیمونه اززندگیش هیچی نفهمید چون ارزوهاشودنبال نکردعزیزم بچه داریتوبکن ولی خودتواولویت بزار

بزرگتر که شدن حتما دوس دارم برگردم سرکار ولی نگرانم بگن ما همش مهد و خونه مادربزرگ بودیم برا ما کم وقت گذاشتی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بزرگتر که شدن حتما دوس دارم برگردم سرکار ولی نگرانم بگن ما همش مهد و خونه مادربزرگ بودیم برا ما کم و ...

تایم کم باهاشون باش ولی باکیفیت 

اگه خونه دارم باشی اونا بازیک چیزی میگن مثل حرفای من 

پ توجه نکن ماخودمونم ادمیم 

مامان می رفت سر کار همش تنها بودم اندک پولی میآورد در حد لباس خوشگل و شام بابام که زیاد پولی نداشت در گذشته و من همیشه تنهایی کشیدم مامانم انکار بابا بود دو تا بابا خیلی سخته برو خدا رو شکر کن 

فن پیج سریال چینی. 

جواب من رو ندادید فقط میخواستم بدونم مامان شما همسن من هستند یا نه که جواب تون رو بدم بگم چرا

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چون بلد نبودن

چون اجاره نداشتن از سمت پدر و مادر

چون نمیخواستن

چون دنبال شوهر بودن اون موقع ها ازدواج بزرگترین دستاورد بود

چون اکثر ما زنا ترجیحمون لقمه حاضر و آماده است که شوهرمون بیاره چرا کار؟؟؟

مطمعن باش حیف نشده مادرت چون قطعا خودش نمی‌خواسته اگر ی آدمی ی چیزی رو بخاد به زور به دستش میاره

منم چنین تاپیکی رو فکر کنم دوسال پیش زدم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.