2777
2789
عنوان

16معرفی کتاب برای بچه ها با آرسو🌝

223 بازدید | 24 پست

شاید با خودت بگی کتاب بخونم برای بچم که چی شه؟

بابا آرسو حوصله داریا

ولی دوست من .. آیا میدانی همین کتاب ها چقدددددرررر میتونن بهت کمک کنن واسه تربیت درست دلبندت؟

شاید تو اگه هزار بار بچت مثلا بگی انقد جیغ نزن اون اصلا متوجه نشه

ولی وقتی تو قالب یه داستان اینو بشنوه حتما ملکه ی ذهنش میشه و متوجه میشه که جیغ زدن کار بدیه

البته که مدل کتاب خوندن شما هم خیلی مهمه ... نباید جوری باشه که انگار از سر وظیفه داری میخونی و هیچ حسی تو صدات نباشه

باید اروم و شمرده شمرده بخونی .. و حتی الامکان لحن خشک کتابیو با لحن شیرین عامیانه برگردونی

خودتم لذت ببر از کتاب خوندن قشنگم 😄

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

کتابی که هنوز نخوندمش ولی چون اسمش بامزه بود خریدمش 😂

وقتی میگم خودتم لذت ببر از خوندن ینی همین ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتابای وگی ورجه 

خیلی بامزن .. بچه ها دوسش دارن

چون بر پایه شعره و اتفاقای بامزه ایم میفته توش

ما فعلا همین سه تاشو داریم

به به بالاخره یک تاپیک مفید دیدممرسی دوست عزیز منتظر معرفیت هستم💕

❤️❤️❤️❤️

کتاب چرخه ی حیات میتونه بهت کمک کنه معنی مرگ و یا حتی دلیل مرگ رو بچه توضیح بدی

البته امیدوارم هیچوقت لازم نباشه این کتاب رو بخری

کتابای وگی ورجه خیلی بامزن .. بچه ها دوسش دارنچون بر پایه شعره و اتفاقای بامزه ایم میفته توشما فعلا ...

معلومه خیلی جذابه!

منم چند وقت پیش مجموعه فسقلی هارو خریدم برای بچه ها 

که البته با اینکه برای پیش دبستانی ها و کلاس اولی هاست

بنظرم بیشتر نکات تربیتی برای مامان باباها داره🤣

.
کتاب چرخه ی حیات میتونه بهت کمک کنه معنی مرگ و یا حتی دلیل مرگ رو بچه توضیح بدیالبته امیدوارم هیچوقت ...

چقدر عالی!

البته که بچه باید در مورد همه اتفاقاتی اطلاعات داسته باسه تا درصورت مواجه بتونن راحت تر برخورد کنه

.
معلومه خیلی جذابه!منم چند وقت پیش مجموعه فسقلی هارو خریدم برای بچه ها که البته با اینکه برای پیش دبس ...

دقیقا اکثر کتاب ها کلی نکات تربیتی داره ..

حتی  خیلی چیزهایی که ما متوجه اون نمیشیم اما رو بچه ها خیلییی تاثیر دارن

من اینو تو این ۳ سالی که کتاب میخونم براش متوجه شدم 

چقدر عالی!البته که بچه باید در مورد همه اتفاقاتی اطلاعات داسته باسه تا درصورت مواجه بتونن راحت تر بر ...

❤️❤️👍👍

فقط واسه یه نفر هم مفید باشه من خوشحال ترین میشم

به تاپیکای قبلی هم سر بزنین❤️

بیوگرافیت☻

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

عالی عزیزم مرسی بابت تاپیک خوبت

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*