2777
2789
عنوان

16معرفی کتاب برای بچه ها با آرسو🌝

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 24 پست
عالی عزیزم مرسی بابت تاپیک خوبت

قربون شمااا❤️

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرسی از تایپیک مثبتت. لطفا کتاب برای نوجوان ها هم معرفی کن .🙏🌹

باید صبر کنیم تا دخترم نوجوون شه ..😂

من کتابارو طبق تجربه ی خودم معرفی میکنم عزیزم

واسه نوجوون تاحالا کتاب نخریدم

بیوگرافیم؟

بله خیار خوردن بالای سر کسی که خوابه😅

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
بله خیار خوردن بالای سر کسی که خوابه😅

اها 😂😂👍

هرچند بچه ندارم ولی تاپیک جالبیه😍

❤️❤️❤️ خوشحالم که دوست داشتین

مرسی ارسوجان که تجربتو در اختیارمون گذاشتی. منم طبق تجربه ام میگم مجموعه کتاب های می می نی هم برای آموزش نکات تربیتی بچه های کوچیک خوبه. همچنین مجموعه کتاب های گاستون که درباره انواع احساسات و شناخت آنها و راه های مقابله و یا درک احساساته خیلی خوبه. همچنین مجموعه کتاب های توپک که اونم در مورد انواع ویژگی ها و احساسات هست به نظرم عالی هستند برای بچه ها.  

مرسی ارسوجان که تجربتو در اختیارمون گذاشتی. منم طبق تجربه ام میگم مجموعه کتاب های می می نی هم برای آ ...

ممنونم عزیزم ❤️❤️