2777
2789
عنوان

توصیه به کسی که تازه داره می‌ره دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 30 پست

واقعا برای تو نظر بقیه مهمه؟

برای من نظر بالاسری فقط مهم هستش اینجوری راحت زندگی میکنی و دچار هزار شک نمیشی

جو دانشگاه الان معمولا شده رل بازی و بجای درس میرن سراغ تفریح های این مدلی که آخرشم هیچی دست آدم رو نمیگیره

برای همین خیلیا میگن درس فایده نداره چون مدرک گرفتن اما یاد نگرفتن

اهداف آینده زندگیت رو قبل رفتن بنویس و جایی نگه دار و هر چند وقت بهشون نگاه کن 

توی دانشگاه روی همون اهداف متمرکز شو و برو جلو

هروقت هم احساس تنهایی کردی با امام زمان صحبت کن

خارج از درسای دانشگاه سراغ بقیه کتابها و مقاله های مربوطه برو

از اساتید بقیه کشور ها استفاده کن و اصلا با سرعت کند دانشگاه خودت رو عقب ننداز و پیشرفت کن

یعنی با هم خوابگاهیامم صمیمی نشم ؟

کلا سعی کن با هیچکس صمیمی نشی اگه نیاز به دوست صمیمی داشتی یه دونه درست انتخاب کن ترجیحا از خوابگاه هم نباشه.

حالا اگه هم بود سعی کن از هم استانی یا همشهری های خودت باشه.

تو خوابگاه همه جور آدم هست سعی کن قاطی هر کسی نشی خیلیا بعد ی مدت کلا از فاز درس و دانشگاه خارج میشن وارد کارا و چیزای دیگه میشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برای تو نظر بقیه مهمه؟برای من نظر بالاسری فقط مهم هستش اینجوری راحت زندگی میکنی و دچار هزار شک ...

بلاخره داریم وارد جامعه میشیم نمی‌تونیم بگیم هرطور که دوست دارم رفتار می‌کنه بهرحال یک چارچوب مشخص باید وجود داشته باشه حرف شما هم درسته ولی خب من احتمالا دانشگاه تهران قبول شم و فضاش هم علمی تره به نسبت

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
لقمه هاتو با دوستات شریک شو. اینجوری رفیق پیدا میکنی

اگه منو فقط بخاطر لقمه هام خواستن چی

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
بلاخره داریم وارد جامعه میشیم نمی‌تونیم بگیم هرطور که دوست دارم رفتار می‌کنه بهرحال یک چارچوب مشخص ب ...

مگه وقتی قراره خودت باشی باید با همه بد باشی که با خودت بودن و ورود به جامعه تضاد باشه؟

مثلا دوستات میخوان با رل هاشون برن گردش تو نرو بچسب به اهدافت 

بزار از گروه خودشون بندازنت بیرون یا بگن امل یا هر چیز دیگه ای اگر روی اعتماد بنفست کار کرده باشی این حرفاا رو راحت رد میکنی و آینده سازی میکنی اگرم برای رضای دل اونا به خواسته هاشون عمل کنی آیندت میشه مثل خیلیای دیگه که هر روز مینالن

1_به بقیه زیاد محبت نکن 

من کردم میزارن پای سادگیم 

2_از همون ترم یک زیاد با هم خوابگاهیات بیرون نرو

3_حاشیه زیاده فقط سعی کن تو جمعایی که راجب این چیزا خرف میزنن تو چیزی نگی

4_ممکنه پشت سرت حرف بزنم ولی اهمیت نده 

چون پشت سر همههه حرف میزنن😐

5_سعی کن توی طول ترم حتمااا درس بخونی

6_اصلا اصلا اصلا راجب خانوادت به کسی حرفی نزن

7_به این حرفا که میگن تو دانشگاه عاشق میشن و عروسی میکنن و فلان توجه نکننن

اینجا باهم رل میزنن ولی ازدواج نههه

8_پسر یا استاد جوون و خوشتیپ و... دیدی شل نشو 

9_اگر دیدی یه مردی یا پسری بهت توجه میکنه فکر نکن عاشقت شده چون اکثرا با همه همینن😂

10_با هیچکس هیچکس صمیمی نشو 

مثلا ترم 1 هستی میبینی یکی مهربون و خوبه و باهاش صمیمی میشی و دستش اتو میدی بعد اون ادم روی واقعیشو نشون میده و تو میمونی و یه عالمه نگرانی

کلا اسه برو اسه بیا

کاری نکن که اسمت سرزبون بقیه بیفته چون محیط دانشگاه جوری هست که فقط منتظر خبرهستندو برای کسی حرف بزنندکه  همیشه هم سوژه پیدامیکنند

اگه دانشجوی برای بقیه حرف زدحرفشوتاییدنکن نگواره منم دیدم...چون دوباره پیش اون برای توبدمیگه مخصوصااگه شهرغریب میری

نه خیلی صمیمی شونه خیلی خشک

فکرنکن هرکی هرچی میگه بایدقبول کنی و عقایدات راتغییربدی چون طرف مقابل میفهمه و همیشه اذیتت میکنه.

هیچ وقت اهداف و برنامه ریزی هات رابه دانشجوهای دیگه نگو ازت سو استفاده میکنندیعنی اینکه داخل بحث هانه ساکت باش نه پرحرف

اینهارامن باشه مواجه شدم فقطبایدبری داخل آن محیط تابفهمی چجوریه

سعی کن باجنس مخالف هم خیلی صمیمی نصی اتفاقی بدی نیست امابقیه ببینند پشت سرت حرف میزنند.

مگه وقتی قراره خودت باشی باید با همه بد باشی که با خودت بودن و ورود به جامعه تضاد باشه؟مثلا دوستات م ...

منظورم جواب مثبت دادن به هر خواسته ای نیست منظورم طرز رفتاره و باید و نباید های دانشگاه 

کلا را زدن تو دانشگاه اشتباهه درست میگم؟

من ترم پنجم ام . همه می‌دونن ترم یکی ها که جو گیر شدن رل میزنن ترم دو و سه دیگه به بالا خیییلی کم میشه و بیشتر میچسبن ب درس . برای شب امتحان نزار درسا رو ک خیلی بد میشه . جزوه معمولا هم استاد میده هم نرم بالای یا دارن میتونی بگیری اما اگه میخوای دو سه لول از بقیه بالاتر باشی ب جزوه اکتفا نکن کتابو بخون . تو گروه هم رشته اییات عضو شو خیلی کمک میکنن . من روانشناسی میخونم بچه های ترم بالایی ی لیست از استادا درست کردن که کی خوبه کی سخت گیره کی نمره نامیده و اینا . پیشنهاد من استاد سخت گیر هست چون بار علمی بیشتری ازش میگیری . کتاب هم میتونی ب جای نو دست دو از ترم بالاییا بگیری خیلی بهتره هزینش. اگه خوابگاهی هستی گرم بگیر ولی تا نشناختیشون صمیمی نشو از خودت چیزی نگو ‌. حتما ی سر برو و انجمن های علمی و فرهنگی دانشگاه رو ببین و با توجه ب علاقت عضو یکی شون بشو چون هم دوست پیدا می‌کنی هم اردو و تفریح می‌زارن با هزینه خیلی کم . 

کلا را زدن تو دانشگاه اشتباهه درست میگم؟

اشتباه که نمیشه گفت اگر میخوای سرگرم بشی رل بزن چون رل دانشگاهی آخر و عاقبت ازدواج نداره فقط جهت وقت گذرانی 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
1_به بقیه زیاد محبت نکن من کردم میزارن پای سادگیم 2_از همون ترم یک زیاد با هم خوابگاهیات بیرون نرو3_ ...

درسته ممنون