2777
2789

یه نفر بهم بد کرده .

الان با اینکه دیگه  بهش علاقه ندارم ،و ازش متنفرم 

ولی همش بهش فکر میکنم و ناشناس پیگیرشم ببینم در چه حاله یا مثلا تاوان داده یانه . 

از شما میخوام که از خدا بخواین به حق همین شب عزیز، یه جوری خودش و چهره و خبر و یادش  و همه چیزش در نظرم حال بهم زن و چندش و منفور  بشه ،که ،  اصلا حتی  ذره ای نخوام از رو کنجکاوی ازش خبر بگیرم . 

دعا کنید خدا بهم صبربده  در مقابل غمی که این آدم بهم تحمیل کرده . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعات کردم عزیزم 

دعا کنید عشقم برگرده بهم    خیلی دلم براش تنگ شده قرار نبود اینجور بشه  برا همیشه تنهام بذاره

منو از دعاتون دریغ نکنید   هر وقت دعا کردید آرزوم برآورده شده

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕

خانما توی این شب وروزها واسه شفای یه جوون دعا کنید بسیار جوون خوب و متینیه اسمش روح‌الله هست خواهش میکنم واسه سلامتی وشفا دعا کنید.اسی معذرت میخوام ببخشید .انشالله خدا همه ادمایی که به بقیه ظلم میکنن رو لعنت کنه حتی کسی که تو زندگی من فتنه اندازی میکنه خدایا من نمیبخشم تو رو به امام حسین جزاشو بده 

دعات کردم عزیزم دعا کنید عشقم برگرده بهم خیلی دلم براش تنگ شده قرار نبود اینجور بشه برا همیشه تن ...

ممنونم آبجی . 

انشالله عشق شمام اگه به صلاحتونه برگرده . 

میدونم دلتنگی سخته . 

من باز خدارو شکر دلتنگ این حیوون آدم نما ، نیستم . 

خانما توی این شب وروزها واسه شفای یه جوون دعا کنید بسیار جوون خوب و متینیه اسمش روح‌الله هست خواهش م ...

خواهش میکنم عزیزم.

انشالله خدا به اون جوون شفا بده 🙏

امیدوارم از هر چی گزند و دشمنه دور باشین . 

ممنونم آبجی . انشالله عشق شمام اگه به صلاحتونه برگرده . میدونم دلتنگی سخته . من باز خدارو شکر دلتنگ ...

عشقم پسر خیلی خوبیه   خودم بحث کردم و تموم کردم اونم گفت باشه برو 

𝘛𝘰 𝘴𝘩𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘶𝘯'𝘴 𝘨𝘭𝘰𝘳𝘺, 𝘰𝘯𝘦 𝘮𝘶𝘴𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵 𝘦𝘯𝘥𝘶𝘳𝘦 𝘪𝘵'𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘦𝘯𝘵𝘭𝘦𝘴𝘴 𝘣𝘭𝘢𝘻𝘦.  1920-1940 (𝘈𝘥𝘰𝘭𝘧 𝘏𝘪𝘵𝘭𝘦𝘳) ࿕