2777
2789
عنوان

ی پیام دادم بهش گفتم

163 بازدید | 12 پست

حرفای من .

ی چند وقتی برم رو یه دنده گیر کردم نمیخوام چیزی بشه

فکرم درگیره اعصابم کلا خرابه

با کسی میانه خوبی ندارم

ب اندازه خودت دردسر داری من بیشترش نکنم

حرف های من یکی بحث من یکی رو سرت نباشه

و حرفای اون .

مشکلی نداره

کلا نسبت ب همه جروبحثا بی تفاوت شدم

بخدا جواب زنگ خانوادمم نمیدم

الان نمیدونم منظورش از اشکال ندااره چی بوده؟ اینکه برم اشکالی نداره یا حرفام و رفتارم رو سرش؟ چندساعت افه ازش بپرسم میشه کمکم کنینننننن

اگه خودت متوجه شدی چی گفتی بگو که تا صبح بشینم برا امواتت صلوات بفرستم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد📿

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خودت متوجه شدی چی گفتی بگو که تا صبح بشینم برا امواتت صلوات بفرستم اللهم صلی علی محمد و آل محمد� ...

گفتم پیام دادم اون حرفو زدم الان متوجه حرفش نشدم ک ببینم منظورش از مشکلی نداره چیه؟ مشکلی نداره ک‌چند وقت نیستم یا مشکلی نیس حرفی میزنم؟🤦

اصلا چی گفتی

گفتم پیام دادم اون حرفو زدم الان متوجه حرفش نشدم ک ببینم منظورش از مشکلی نداره چیه؟ مشکلی نداره ک‌چند وقت نیستم یا مشکلی نیس حرفی میزنم . هم پیام خودممو گذاشتم بالا هم پیام اونو . واضح گفتم ک .

گفتم پیام دادم اون حرفو زدم الان متوجه حرفش نشدم ک ببینم منظورش از مشکلی نداره چیه؟ مشکلی نداره ک‌چن ...

پیام نده .بذار اگه خواست خودش پیگیر بشه 

اما بهت بگم اگه این حرفا رو بهش زدی که مثلا چند روز تنهاش بذاری و دلتنگت بشه سختتتت در اشتباهیی . بوده پسری که عاشق دختری بوده دو سه بار این کار رو با پسره کرد هر بار یه هفته میرفت یکی دو بار اول خودش رو میکوبید به در و دیوار بار آخر خود پسره بلاکش کرد😊

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
پیام نده .بذار اگه خواست خودش پیگیر بشه اما بهت بگم اگه این حرفا رو بهش زدی که مثلا چند روز تنهاش بذ ...

دیگ حوصله ندارم ی روز هس ی روز نیس جواب پیام ها ساعت ها نمیده نیستش . میگ درگیرم مشکل دارم و... ولی منم ادمم میدونم مال من نیس میخوام ب نبودتش عادت کتم .

دیگ حوصله ندارم ی روز هس ی روز نیس جواب پیام ها ساعت ها نمیده نیستش . میگ درگیرم مشکل دارم و... ولی ...

خب پس برات مهم نباشه منظورش چی بوده از این پیام😊

دیگ حوصله ندارم ی روز هس ی روز نیس جواب پیام ها ساعت ها نمیده نیستش . میگ درگیرم مشکل دارم و... ولی ...

دوست پسرته؟

دوست پسرته؟

هوم ؟