2777
2789
عنوان

ناخن بلند دخترم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 59 پست
سیبیلو ابرو داره ولی آنچنانی نیست بهترین دوستش که خانوادش محجبه و خیلی مقید هستن دخترم با دخترشون رف ...

الان دیگه واقعا زمونه سبیل و کلی مو داشتن نیست به ادم میخندن سعی کن باهاش رفیق بشی 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خیلی هواشو دارم اوکیم اما امان از زن عمو ها سلیطش خیلی عوضین مدام تیکه میپرونن منم میبینم دلش میشکنه ...

کاش میشد اصلا نرید که انقدر حرفای بیخود میزنن 

از این آدما باید دوری کرد 

با همه چی کار دارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه سال از دخترتون بزرگترم ولی اگه جاش بودم همچین دورهمی ای نمیرفتم که بخوان بخاطر یه ناخون پشت سر ...

ما مهمونی خاصی نمیریم یا مسافرت حتی شمالو مشهدم تاحالا ندیده 

تنها جایی که میریم اونم سالی یکبار توروستاس که اینجوری

یا مثلا دخترم عَلَم میگیره دستش جلو آقایون راه میوفته هرچی بهش میگن نکن گوش نمیده تو این مواردم پدرش پشتشه

همیشه خداروشکر میکنم دخترم پی اینچیزا نیس چرا آرایش میکنه برای خودش مشکلی ندارم اما اینجا روستامون ج ...

اصلا پی حرف مردم نباش ولشون کن 

کنار دختر باش ببین چی حالشو خوب میکنه بخوای بخاطر حرف مردم باشی ک میگن دور از جون دخترتو اصلا بکش 

وای من یادم بخاطر همین ترس از حرف مردم من چقدر سختی کشیدم چقدر تو سن نوجونی از خیلی چیزای ک دوس داشتم محروم بودم و تو حسرت بودم ابروم اویزون تو چشم بود بخاطر حرف مردم منو نمیبردن ی قیچیش کنن 

ولشون کن مردم اگه شخصیت داشتن سرشون تو زندگی خودشون بود 

ی دختر همیشه باید مرتب شیک و تمیز و خوش بو باشه عزیزدلم باهاش رفیق باش پشتش باش  حامیش باش تازه کسی حرفی زد شما بزن تو دهنش ک نفر بعدی جرات نکنه چبزی بگه حتی اگه ازنظر شما بد بود مردم مردم مردم ب مردم چه اخه 

اصلا ناخون خودشه عزیزم 

مردم روانین بخدا

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

الان دیگه واقعا زمونه سبیل و کلی مو داشتن نیست به ادم میخندن سعی کن باهاش رفیق بشی

از لحاظ رفیق بودن خیلی باهم خوبیم

همه ی حرفاشو بهم میزنه حتی درمورد کوچکترین چیزی 

حتی درمورد دوست پسر بهش گفتم نمیگم بد نیست اما میتونه بره دانشگاه داشته باشه و حتی ناهار خونه دعوتش کنه خودم براشون ناهار میزارم دراین حد خوبیم باهم

اصلا پی حرف مردم نباش ولشون کن کنار دختر باش ببین چی حالشو خوب میکنه بخوای بخاطر حرف مردم باشی ک میگ ...

بخاطر خودش میگم هردفعه میایم اعصابش خورد میشه انقدر عوضین اینا

بخاطر خودش میگم هردفعه میایم اعصابش خورد میشه انقدر عوضین اینا

باید بهش اعتماد بنفس بدی بگو شما ایرادی نداری 

ب شما حسادت میکنن بخاطر همین میشینن مثل خاله زنکا غیبتت میکنن اقوام میبینن نمیتونن درحدتت باشن میگن خب چ خوب بیایین بهش متلک بگین اذیت بشه بهش بخندیم وازهمه مهمتر حامی مثل پدرش داره میخوان اتیش بیاره معرکه بشن 

گلم شما خانوم های ایرانی رو نمیشناسی 

چقدرم زیادن 

دنبال اینن با روان دخترت بازی کتن 

باید بهش اعتماد بنفس بدی بگو شما ایرادی نداری ب شما حسادت میکنن بخاطر همین میشینن مثل خاله زنکا غیبت ...

کاملا با حرفتون موافقم حتی تو مدرسه هم تحت فشاره توسط همکلاسیاش

میگم چرا میگه چون کارایی که انجام میدنو. من انجام نمیدم حالا بحثو کامل باز نمیکنم درهمین حد 

تو دوران مدارس قشنگ افسردگی گرفته بود

کاملا با حرفتون موافقم حتی تو مدرسه هم تحت فشاره توسط همکلاسیاشمیگم چرا میگه چون کارایی که انجام مید ...

خب به میگه همکلاسی هاش چکار میکنن؟